A vérpalzma adás hogyan hat az izomépítésre?
ha hetente járnék
ha 3 hetente járnék
ha havonta járnék
Negatívan. Eléggé kimeríti a szervezetet,és gyengülni fog az immunrendszered. (Lásd: a fehérvérsejtjeid veszlenek)
Ráadásul egy idő után romlani fog a vérképed.
Ha már rá szántad magad,ígyál sokat utána,és rengeteg vitamint szedj,
(Mondjuk én az egész plazmaadásos bizniszt ellenzem,kérdés pár forintért megéri az egészséged rombolni ezzel az új divathóborttal?)
Kihagytam: Nekem egy ismerősöm jár plazmát adni és az egyik edzőtársam is.
Az edzőtársam otthagyta pont azért mert kimerült az immunrendszere és edzeni is alig tudott,emiatt a fejlődés is elmaradott volt. Ráadásul a vénáit is "elszúrták" mert fájt neki mindig utána,ez is negatív edzés terén.
A másik ismerősömet pedig egy sima megfázás teljesen ledöntött úgy hogy feküdt,pedig plazmadások előtt korában nem volt nála ilyen,én meg aki nem ad plazmát, simán átvészeltem,úgy hogy bírtam még úgy is edzeni.Pedig "egyszerre fáztunk meg". (Lásd: itt is a legyengült immunrendszer,pedig szedett vitaminokat dögivel)
A heti szóba se jöhet.
Bár azokat gyorsan tudod pótolni megfelelő étkezéssel mind a folyadékot, mind a plazmát, de a szúrt vénával, se aznap, se másnap nem edzhetsz, mert egy sebes területet cseszel meg vele.
A 3 heti és havi nem befolyasolja jelentősen, de valóban sokat kivesz, fáradtabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!