Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nagyobb az egyik mellém...

Miért nagyobb az egyik mellém mint a másik?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete kezdtem el járni edzeni és a bal kulcscsontom el volt törve és ez közrejáchat? Meg annyi hogy két nap után vettem észre a különbséget és mind a kettőben érzem az izomlázat pl amikor felnyújtom a kezen vagy emelni próbálok valamit.
2021. nov. 11. 18:20
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt még kihagytam hogy 2,5x nagyobb
2021. nov. 11. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Két hét után semmilyen reális következtetést nem lehet levonni, haver! Majd 5-6 hónap múlva lehetne ezt érdemben megvizsgálni. De ja, a kulcscsontod törése bejátszhat a mellizmaid fejlődésébe.

És igen, normális, hogy mindkét pectoralisodban izomláz van, hiszen egy kezdő vagy. Most pár hétig attól is izomlázad lesz, ha csak rágondolsz a súlyzókra.

2021. nov. 11. 18:35
 3/7 anonim válasza:

Nah nekem meg a jobb bicepszem sokkal nagyobb, mint a bal pedig már másfél éve edzek. És fogalmam sincs, hogy mit kezdjek ezzel... :'D

De igen, 2 hét után még nem lehet ilyen következtetést levonni. Az több, mint valószínű, hogy a különbség nem az edzéstől, hanem a sérüléstől lehet.

2021. nov. 11. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyomjatok egykezesekkel.
2021. nov. 11. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Azért mert az egyik nagyobb nint a másik
2021. nov. 12. 00:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Pontosan 2,5x nagyob a másik melled, mint az egyik melled?

A hótad mekkora kb.?

2021. nov. 12. 06:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Mivel nemreg sikerült eltörnöm nekem is a bal kulccsontomat, en arra gyanakodnék.

Mikor tört el? Mert ugye akar egy evig is felejtős a fekvenyomás, mert randán atrendezheti a dolgokat a sok ismetléses nagy súly. (szívok vele rendesen, mert 20rol indulva 110-130-ig ment a buli előtte, most meg 3 hónapja nihil)

Par het alatt normal esetben nem szabadna nagyjaból semminek sem történnie egy mellizommal, ugyhogy para.

2021. nov. 27. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!