Egyik mellem nagyobb lett, mint a másik? Baj van?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, tehát nem serdülőkori problémáról van szó. Eddig nagyjából egyformák voltak, ebben a ciklusban (18. napon vagyok) most nagyon érzékenyek és észrevettem, hogy a bal az észrevehetően nagyobb lett, mint a másik. Lehet valami gond a háttérben?
Még egy dolog jutott eszembe. Babaprojekten vagyunk és ebben a hónapban elég korán ovuláltam, lehetséges hogy már a beágyazódás miatt duzzadt meg és érzékeny?
2021. máj. 19. 22:52
1/1 anonim válasza:
Senkinek sem szimmetrikus. A babára vágyás is lehet ok, de a beágyazódásnak nem szokott jele lenni, az viszont gyakori, hogy mindenféle jeleket vélnek látni a siker reményében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!