Mi ez a tápkieg macska-egér játék itt?
Figyelt kérdés
Rengeteg a tápkieg kérdés-válasz itt. A válaszadók nagy része elítél minden tápkieget: fehérje,"tömegnövelő" aminósavak,kreatinok...stb.
Azt mondják felesleges mert a kajának kell fullosnak lenni..
Igen,de a fehérje por nem "kaja"?
2021. nov. 9. 08:51
1/5 anonim válasza:
Valóban több millió tápkieg kérdés van kiírva napi szinten. Ne írj ki annyit, foglald el magad mással, és akkor nem kell ezen stresszelned.
De amúgy igazad van, ducibuci: a fehérje por végülis kaja.
2/5 anonim válasza:
Igen, elég sok van. Gondolom égető szükségét érezted még egynek
3/5 anonim válasza:
fehérjeport szerintem nem szidja senki, annyi hogy nem nehéz nélküle tartani a makrókat. Amivel gond van az az ilyen bcaa, tömegnövlő stb
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, én csak azt tudom hogy a kollagéntől jól növök, a pepdites óta megy csak úgy dobálom strongman edzésen a kősziklákat
Godnolkozom hogy megbolondítsam egy kis argininnel, meg dupla adag kreatin mátrix hiper monohidráttal. Csak a vesém bírja meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!