Hogyan tudnék hízni?
Figyelt kérdés
55kg vagyok és 170cm. 2 hete elhatároztam hogy tömegelni fogok. Elkezdtem elég sok édességet enni, működött is egy ideig, aztán visszaesett 55re. Mai napig nem változott a súlyom. Nem tudom mi tévő legyek. Mindig annyit eszek amennyi csak belémfér.Ez mellett még edzeni is szoktam, otthon.2021. nov. 3. 20:19
1/5 anonim válasza:
Tömegeknek akarsz? ÉDESSÉGGEL?
Télapónak készülsz,sütivel és tejjel edzenél? :D
A súlyodhoz képest kell emelt adagot enned,de nem minden sz*rból amiről úgy tudod,hogy hízlaló.A tömeg növelés amúgy sem egyenlő a disznóhízlalással,ha edzeni akarsz speciális étrend kell és rendszerezettebb testmozgás.
Hús,hal,zöldség,gyümölcs.Nem édesség meg gyors kaja..
4/5 anonim válasza:
Hat akkor megsem eszel eleget.. Meg mit varsz az edessegtol? Bevizesedsz tole amig tomod utanna meg kimegy a viz.. Egyel inkabb rizst, krumplit, tesztat eleg feherjevel, rosttal, zsirral. Szamold ki mibol mennyi kell aztan tartsd be honapokig/evekig meg edz mint az allat. Sok sikert..
5/5 anonim válasza:
Dobj be pár féreg hajtó tablettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!