Milyen a genetikai adottsafg es amit ki lehet hozni belole?
Hogyan mukodik egy fenek anatomiaja? Lany vagyok, evek ota edzem a fenekemre, mert mellem egy mareknyi..se.. amit nem bannek ha a fenekem kerekebb lenne annal ami most.. nem panaszkodom mert tenyleg szep, es kerek, es most volt egy bo egy ev idoszakom amikor rendszeresen edzettem es lattam a valtozast foleg igy vissza nezve
177cm magas vagyok es 64 kilo
De szeretnek ennel jobbat, de akarhanyszor kihagyok egy het edzest fajnak az izmaim a fenekemen, ulni is faj, erzem hogy csontra ulok nem pedig a fenekemre, es oszinten elegem van ebbol, a munkambol kifolyolag nem tudok mindig idot hagyni a tornazasra
Egyebkent van egy kisebb gerincferdulesem pont a derekamnal, ami lenyeges szerintem.
Nincs nagy fenekem, de nem is kifejezetten kicsi, ha tornazom akkor meg el is tudom viselni, de egyaltalan nem vagyok megelegedve
Hizok ahogy tudok, de ugy erzem valamit meg nem tudok errol az egeszrol pedig mar eleg sok mindent tudok az edzesrol, a gyakorlatokrol, a feherjerol, a taplalkozasrol, a mehanizmusrol
En alapvetoen nem baromi izmosra akarom a fenkem epiteni, amellett vagyok hogy legyen onmagaert jo ne pedig a heti harom edzes es a protein por miatt
Szoval, ha idaig elolvastatok koszonom
Es kerlek segitsetek nekem megerteni hogy hogyan mukodik ez
A gond az itthon tornázokban van.
Persze a 2# tanácsai is ls megfogadhatóak.Szval hogy megértsd.Az emberi testen a legnagyobb izom a farizon.A faeizom egy erdekes izom.Ha nem hasznalod belustul.Ezt nevezik alvó farizmoknak.Ezeket aktiválnu kell.Aki sokat ül annak a fara alszik.Érdekes..
Ezeket az izmokat állandóan foglalkoztatni kell mert arra lettek megalkotva.És nem arra hogy 24 ből 23 at üljünk rajtuk.Az állandó foglalkoztatás természetesen egy rendszerezett edzést jelent.Történetesen kemény edzéseket nem pedig ilyen tingli tangli megmozgatjuk magunkat.Ezért jön képbe a súlyzózós edzés.A fenék izmai a nagy terhelésekre fognak jól reagálni,növekedni,kerekedni.Guggolások kitörések,csipőemelések súllyal végezve.Kicsi és hosszú tornák a farizomnak semmik.Jol elvan.Letudja az ugribugrit és semmi se történik.Szval nézz egy termet ahol rúddal tudsz dolgozni és nagy súlyokkal terheld őket.Arra fognak reagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!