Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok a Dirty Bulkról?

Mit gondoltok a Dirty Bulkról?

Figyelt kérdés
16 vagyok, 55 kg 175 cm. Itthon nem tudom megoldani magamnak a tömegelést, így csak ezen az úton tudnék nőni. Nem lenne baj, ha jonne fel zsír is.

2021. okt. 24. 16:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért csak így?
2021. okt. 24. 16:19
 2/12 A kérdező kommentje:
Mert itthonról nem tudok magammal vinni minden nap csirkét meg rizst pl. Így sokkal egyszerűbb lenne és gyorsabban is tudnék hízni. (1 hete csinálom, 2 kg-t híztam már.)
2021. okt. 24. 16:24
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Már megint te... jó eséllyel nem lesz bajod, az emberek 95%-a abszolút szemetet eszik.
2021. okt. 24. 16:30
 4/12 anonim ***** válasza:

[link]

Ennek a tömegnövelési módszernek a legnagyobb követője,

[link]

2021. okt. 24. 16:38
 5/12 anonim ***** válasza:
59%
A te alkatoddal szerintem oké. Kicsit irigyellek, mert én is tudnám tömni magamba a szemét kaját, de én fordítva vagyok vele, mint te. Zsírból faragok, aztán lean bulkingot akarok csinálni.
2021. okt. 24. 17:34
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

Én továbbra se értem a dirty bulking okát. Azt értem, hogy nem tudsz minden nap magaddal vinni a suliba csirkét és rizst. Egyébként nem is kéne, vannak másfajta "tiszta ételek" is a csirkén és a rizsen kívül, csak a felszínes és laikus emberek nem ismernek mást, de most ebbe bele se menjünk.

Mit értesz dirty bulking alatt? Minden nap mekis kaja, kfc kosár, péksütik, csokik, mirelit pizzák, szalámis szenyók, zsíros kenyerek? Vagy pontosan hogy érted azt, hogy dirty buling, csak mert rohadtul nem mindegy. Ha otthonról nem tudsz minden nap normális kaját vinni (bár nem értem, miért nem), akkor miért nem veszel máshol normális kaját? Nem csak a csirkemell, a lazac, meg a marha hátszín van a világon. Mitől egyszerűbb a mekiben kajálni valami undorító, mesterséges, hitvány szart 3 ezerért, mint egy átlagos étteremben/kifőzdében valami normális főételt maximum 2 ezerért?

Amúgy elhiszem, hogy 16 évesen még rohadtul nem érdekel az egészséged és a kiegyensúlyott életvitel/életmód, csak azok a fránya izmok. Majd elmúlik, majd felnősz, aztán akkor majd fog érdekelni, remélhetőleg.

2021. okt. 24. 18:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Miert ne tudnal vinni magaddal rendes kajat? 🤔 Am 16evesen ne varj csodat. Akkor a legtobb ember meg szarul fejlodik. Tomegelhetsz szemet kajaval am de igazabol az edzesedrol se tudunk semmit..
2021. okt. 24. 20:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Csináltam és soha többet. Utána vissza szálkásítani egy igazi vesszőfutás.
2021. okt. 24. 21:25
 9/12 anonim ***** válasza:
21%
Olyan életképtelen vagy hogy nem tudsz egy csirkemellett 5 perec alatt kisütni, aztán belerakni másnapra egy dobozba egy adag rizsával?
2021. okt. 25. 07:22
 10/12 anonim ***** válasza:
60%

"Olyan életképtelen vagy hogy nem tudsz egy csirkemellett 5 perec alatt kisütni, aztán belerakni másnapra egy dobozba egy adag rizsával?"

Miért csak rizs csirke kombóval lehet testet építeni?

2021. okt. 25. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!