Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Minek edzel?HHHHH

Minek edzel?HHHHH

Figyelt kérdés

Az egészségen kívűl...

Én azért, mert nem akarok egy sz@rdarabnak kinézni. De ezen kívűl mi értelme van ?

2021. okt. 21. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kb. fel is soroltad azt a két dolgot, ami miatt hobbiból, versenyzői ambíciók nélkül érdemes edzeni: az egészség megőrzése, és hogy ne nézz ki szardarabnak. Talán még a feszültség levezetése is jó indok, továbbá nekem fontos, hogy erős is legyek, ne csak izmos.
2021. okt. 21. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

Hát én azért hogy jó nőket tudjak dugni xd

Az is lehet szempont nem?

2021. okt. 21. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyek mozgássérült 30 éves koromra. Azért mert élvezem.
2021. okt. 21. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Hogy jobban nézzek ki,izmosabb és erősebb legyek.Az egészségügyi,mentális hatásai sem elhanyagolhatók illetve táplálkozás is jobb lesz vele együtt,mert az is kell ha jó eredményeket akar elérni az ember.
2021. okt. 22. 06:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, de nálam az egészség soha nem volt szempont kicsit sem. Kizárólag a kinézetért, versenyzésért.
2021. okt. 22. 08:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is a csajozás miatt, és hogy magabiztos legyen a fellépésem. Meg azt is szeretem ha vagyok valahol akkor megnéznek az emberek. Én kokszolni is ezért kezdtem.
2021. okt. 22. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!