FRancért nem lehet azt a rohadt lesszabályt eltörölni már végre?
Aki tényleg szereti a focit, az tisztában van annak szabályaival és azzal együtt szereti.
Tapasztalatom szerint azok fújolnak mindig a lesszabály ellen, akik évente (vagy 4 évente) megnéznek 4-5 meccset, viszont elképesztő nagy szakértőknek hiszik magukat. :-)
szoktam nézni a focit , évek óta nézem de a lesszabáylt sosem értettem
MIért jó? Miért nem lehet törölni erre válaszolj.
Enélkül bárki lőhetne gólt és bárhonnan most is a sógorok gólját vették el , de nem értem miért?
ezt a védő meg támadó dolgot nme értettem soha.
Oé hgyvannak scsatárok meg hátvdk de acs vkhe meg a hátvéd is lőhet gólt. Mi értelme a lesnek? MIértjobb tőle a foci?
Ha tényleg szeretnéd a focit, akkor már évekkel ezelőtt utánanéztél volna a szabályoknak, vagy rád ragadt volna menetközben.
Ez egy SZABÁLY. Ennyi. Ahogy az is, hogy 11-en játsszák, adott a labda mérete is, sőt a kapué is. Sokkal több taktikai lehetőség van így a fociban, hogy van egy lesszabály.
Jéghokiban is van, bár ott másképp nevezik. Ott sem lehet csak úgy össze-vissza bejuttatni a korongot a támadóharmadba, előbb a korong, utána a játékos.
Kosárlabdában a körtében nem tartózkodhat csak megadott ideig a támadójátékos, nem álldogálhat ott 10-20 másodpercet.
Rengeteg ilyesmi szabály van, ami egy adott játékra jellemző, és ez így is van jól.
Akkor írd le te, ha kommentelni tudsz, érvelj a lesszabály mellett.
ÉS szeretem a focit , de ezt a részét nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!