Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek így elmenjek ma...

Szerintetek így elmenjek ma edzeni?

Figyelt kérdés

Tegnap kezdtem el újra edzeni, kb. fél év után. (Vállat edzettem)

Ma úgy ébredtem, hogy a jobb karomat kicsit nehezebben tudom kinyújtani, a hajlatomnál érzek olyankor fájdalmat, mintha meghúzódott volna kicsit. Nem vészes, de amikor kinyújtom, akkor érzem. Szerintetek lemenjek így ma a terembe?

2021. okt. 16. 07:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Így ne menj.
2021. okt. 16. 07:54
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Csak vallaztal ujrakezdos 1.nap? Milyen hosszu volt az edzes? Am valszeg elmulik menj labazz egyet. Azt tudsz igyis
2021. okt. 16. 11:55
 3/6 A kérdező kommentje:
1 órát szoktam edzeni. Igen, vállazós nap volt az első, ma mentem volna bicepszezni és tricepszezni. De ahhoz képest, hogy vállaztam csak, érzek némi izomlázat a mellemben és a karomban is.
2021. okt. 16. 13:34
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem szokas kulon edzeni egy kis izomcsoportot 1 oran at foleg ujrakezdeskor.. ne csodalkozz 🤷‍♂️
2021. okt. 16. 15:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Miért ne lenne szokás?

Régen is így nyomattam.

Hétfő: mell

Kedd: Pihi

Szerda: Hát

Csütörtök: Pihi

Péntek: Váll

Szombat: Bicepsz, tricepsz

Vasárnap: Pihi

Lábat ne keresd, nem szoktam egyenlőre, de most nem ez a lényeg.

2021. okt. 16. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Halado szinten, versemyszinten vagy koxal van inkabb ertelme.. amugy meg nemsok ertelme mert ugyse fejlodsz tole jobban.. sot hatasodabb ha egy nagy izomcsoportot egy kicsivel edzel es a fennmarado nap meg edzel meg egyet arra ami le van maradva.. de lab nelkul komolytalan az egesz. A felsotested se fejlodik annyira ha nem labazol meg aranytalan is ami kesobb gondokhoz vezethet..

Lehet igyis edzeni de az elejen inkabb fokozatoaan mert nemsok ertelme h kinyirsz egy kis izomcsoportot aztan amiatt nemtudsz edzeni napokig.. na mind1 biztos jobban vagjak akik lepontoztak meg ok is 15 eve edzenek 😀

2021. okt. 16. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!