Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha érzékenyek az izületeim...

Ha érzékenyek az izületeim akkor nyomjak mondkuk 4x 15-20-at vagy inkább 4x 6-8-at?

Figyelt kérdés

Régebben jártam kondi terembe, és akkor eléggé fájt a csuklóm.

Tudom szarul fogtam a rudat, vagy hasonló, de most már késő.

Pár éve nem járok és néha még most is egy nagyon kicsit fáj.

Tervezem, hogy újra járni fogok, de most már ésszel csinálnám, nem úgy mint tini koromban.

Inkább fejlődjek lassabban, de tovább.

2021. okt. 15. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért ha évek óta nem edzel már, akkor gyanús, hogy az nem attól van. Nem végzel valami munkát, ami túlterhelheti?

Amúgy a kérdésre válaszolva: nem ilyeneken múlik, persze nyilván a 6-8 ismétlésnél nagyobb lesz a teher, mint a 15-20-nál de kéne bírni mindkettőt. Nézd meg és próbáld ki a "bottoms up kettlebell press" nevű gyakorlatot, az rávezet arra, hogy hogy kéne tartani a csuklódat. De amúgy lehet más oka is, lehet, hogy valamilyen lágyszövet van túlterhelve arrafelé.

2021. okt. 15. 19:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Hat inkabb a 2 kozott. Vegyel csukloszoritot..
2021. okt. 16. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!