Lenne értelme ennek?
Elég vékony vagyok, de ami zsír van rajtam, az mind a hasamon. Ez esztétikailag elég zavaró. Elkezdtem súlyzós edzést csinálni 3x egy héten.
Olvastam, hogy az aerob edzés lenne nekem a legjobb, hogy zsírt veszítsek anélkül, hogy az izom rovására menne.
Ha heti 2x (amikor nincs lábnap) a súlyzós edzés után csinálok egy órás gyors sétát (6km/h), akkor annak lenne eredménye? Vagy több kellene/kevesebb is elég lenne? Esetleg ne súlyzós edzés után csináljam?
Előre is köszi a válaszokat!
De ez miért jó? Elhiszem, hogy te azt látod, hogy a kommentelők felhergelik magukat, mert van olyan, aki tényleg berág az olyan nyomorultakra, mint te, de a legtöbben fullra átlátnak az óvodás szitádon és direkt mennek bele a játékba, és direkt adnak komoly választ a kérdésekre, hátha valakinek tényleg tudnak érdemben segíteni.
Viszont neked tényleg nem értem, hogy ez miért jó? Miért jó, hogy minden nap el vagy küldve az anyádba, minden nap szétoltanak, minden nap becsicskítanak a trollkodásod és a provokálásod miatt? Ez neked jól esik? Ez bejön neked? Szereted a BDSM-et is, amikor kikötöznek és megaláznak téged? Te erre gerjedsz? Vagy hogy van ennyi időd erre a szánalomra? Nincsenek barátaid? Nem szeret a családod?
Esküszöm komolyan kérdezem, én veled ellentétben nem akarok provokálni. Én csak szeretném megérteni egy troll nézőpontját.
"mert van olyan, aki tényleg berág"
De még mennyire 😂
Értelek. Nyilván, mókásnak találod hogy egy anonim fórumon, mindenféle következmény nélkül, a névtelenség mögé rejtve embereket bosszanthatsz, hergelhetsz.
Nem verik be érte a szádat, nem tudják, ki vagy, nincsenek "retorziók". Ez a fő napi időtöltésed, erre már sok kommentelő rájött. Ez valahol egyébként mélységesen szánnivaló, viszont az aki egy ilyen provokációnak felül, az sem egészen oké. (Mert mi mást tehet az illető a dühöngésen kívül, falba rúg? Mást nagyon nem csinálhat, hacsak azt nem.hogy felülemelkedik és nem etet tovább, mint trollt.)
Én azért remélem, hogy idővel megtalálod a helyed, a neked való elfoglaltságot, baráti társaságot, barátnőt, akármit ami leköt e helyett a furcsa tevékenység helyett.
Minden jót kívánok Neked, és sok sikert az életedben😊
Pontosan kiről beszélsz amúgy pontosan? Ki az az Ő? :D
Amúgy nekem úgy tűnik, hogy nagyon jó kommenteket kaptál, nagyon pontosan leírták a fiúk, hogy ha valódi segítségre szoruló egyén lennél, nem pedig egy pszichés problémával küzdő szerencsétlen, akkor milyen lehetőségeid vannak és milyen dolgokra érdemes odafigyelni. Aztán pedig láthatóan elgurult a gyógyszered.
Meg ha ezt nem troll kérdésnek írtad ki alapvetően (hiszi a piszi), akkor tényleg irgalmatlan méretű sötétség lakozhat a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!