Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit lehet tenni, ha kb 2...

Mit lehet tenni, ha kb 2 hetente mindig lebetegszem láz, orrdugulás stb. és emiatt nem tudok edzeni menni ?

Figyelt kérdés
Mióta iskolába járok folyton elkapok valami nyügöt. Mi a megoldás ? 😅

2021. okt. 12. 10:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Orvoshoz fordulni!
2021. okt. 12. 10:37
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

C-vitamin, d-vitamin mellé k.

+ egészségtudat.

2021. okt. 12. 11:43
 3/14 A kérdező kommentje:
Már voltam orvosnál, de csak annyit mondott szedjek vitaminokat stb. de azokat eddig is szedtem. Szóval mi lehet megoldás?
2021. okt. 12. 11:50
 4/14 anonim ***** válasza:
23%
A legtöbb ilyen betegség részben, vagy egészében pszichoszomatikus... tehát ha az immunrendszered rendben van, akkor akkor betegszel le, ha amúgy stresszelsz vagy ilyesmi... suli eleje van, lehet tele vagy iskolicisz undoritisszel... próbálj meg tenni ellene.
2021. okt. 12. 12:03
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

#4 hülyeség

Valószínűleg nem gyógyultál fel teljesen első alkalommal, és a legyengült immunrendszered újra meg újra beszív egy-egy felülfertőzést.

Kérjél az orvostól antibiotikumot, amit rendesen szedj be végig, és írasd magad ki a suliból min. 3 napra, de ha lehet, inkább egy hétre, addig pedig otthon gyógyulgass. Kell ennyi idő, hogy rendesen túllegyél egy fertőzésen, és az immunrendszered is helyreálljon kicsit.

Utána tuti nem lesz semmi bajod egész télen.

2021. okt. 12. 12:25
 6/14 A kérdező kommentje:
🤔 Most ittjon maradok, amíg teljesen fel nem épülök aztám majd meglátjuk mi lesz.
2021. okt. 12. 15:13
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem, épphogy tw írsz hülyeséget... a te állításod szerint az immunrendszer egy smafu, és ha az ember kórokozóval találkozik, egyből megbetegszik... hát nem... kell hozzá a fogékonyság is. Ami ha a dokija is ezt mondja, hogy nincs semmi baja, szedjen vitamint, akkor nyílván pszichoszomatikus eredetű...

Lehet lepontozni, lehet hülyének beállítani... de amig betegnek hiszed magad, és ezen stresszelsz, addig beteg is maradsz.

2021. okt. 12. 16:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja persze a vírusfertőzés pszichoszomatikus betegség. Gondolom te szcientológus vagy, azoknak vannak ilyen agymenései, mesélj még!
2021. okt. 12. 17:19
 9/14 anonim ***** válasza:

8: hol írta a kérdező, hogy vírusfertőzés?

Egyébként mindkét verzió lehetséges, innen nem fogjuk megmondani melyik van a kérdezőnél. Volt nekem is olyan, hogy a háziorvos felírt antibiotikumot valami kis vacak betegségre, én meg nem szedtem be, mert úgy voltam vele, hogy minimális rosszullét miatt nem fogok antibiotikumot szedni. Aztán 1 héttel a gyógyulás után vissza is jött a betegség, 1 hónap múlva megint.

De volt bőven olyan is amit a 4-es ír, hogy egyetemen iszonyúan stresszeltem minden nap és állandóan ilyen 38-as hőemelkedéseim voltak, fájt a torkom, meg ilyenek. Ha elmentem a háziorvoshoz ott semmi bajom nem volt. 100% hogy pszichés eredetű volt.

Az iskolásokra jellemző nem elegendő alvás mindkét verziót erősítheti, úgyhogy ha 5-6 órákat alszol, akkor változtass rajta mindenképpen.

2021. okt. 12. 18:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Scitec Multipro-t ajanlom + egeszsegtudat ahogy fent irtak. Pl. Suru kezmosas, kezfertotlenites. Nem fogom meg a kapaszkodot BKV-n, egy tesco bevasarlas utan kezfertotlenites, stb stb. Immunrendszer erosites, esetleg probiotikum kura.

(2 eve nem volt meg egy apro megfazasom sem.)

2021. okt. 12. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!