Mi a véleményetek Drugs Bunnyról?
Eljárt felette az idő.
Megkopott mint a zöld festék a kapun.
A hazai testépítő és "súlyzós edzést végző közösség" rendkívül sokat köszönhet neki és a munkásságának, és itt nem csak a sport népszerűsítésére gondolok. Ha ő nincs, akkor a konditerembe járók 90 százaléka még a mai napig nem tudná, hogy mik a makrotápanyagok, mi a baj a cukorral, mi a különbség a szteroid és az étrendkiegészítő között, miért jobb a csirkemell a gyulai kolbásznál, miért szánalmas kihagyni a lábnapot, miért kell kardiózni és hasonló dolgok, amik számunkra ma már alapok. Kérdezd meg a mai 40 fölötti hobbi gyúrosokat. Ők még 2021-ben sem tudják, hogy mire való a kreatin, vagy hogy miért nincs olyan, hogy tömegnövelő edzés. Ez azért van, mert hozzájuk nem jutott el Drugs Bunny és a BBTV.
Aztán a csávó megállt egy szinten, nem képezte magát, nem fejlesztette a tudását, nem informálódott friss és hiteles tanulmányokból, ezer éve megcáfolt ökörségeket mantrázott ordítva és büszkén, elmozdult a "tanítása" egy szektás irányba, meg ilyesmik. A végén már a femina.hu-s természetgyógyászok szintjére süllyedt, amikor olyanokat állított, hogy ha nem használod ki az anabolikus kaput (ami amúgy nem létezik) egy sciteces fehérje porral, akkor nem fogsz fejlődni, ha megeszel egy péksütit, akkor azonnal leáll a szervezeted zsírégető funkciója, ha megiszol egy pohár tejet vagy benyomsz egy paradicsomot, akkor meghalsz, és még sorolhatnám. Ő nem hagyta abba a csúcson, illetve nem hagyta abba az észosztást akkor, amikor már a világ és a tapasztalat meghaladta a tudását. Ez lett a veszte, emiatt gondolnak rá már sokan úgy, mint egy bohócra. Közben ha nincsen Drugs Bunny, akkor nincsen Kathi Béla, akkor nincsen Bohos Kornél, akkor nincsen fitnesz kultúra, akkor nincsen hobbi kondizás, akkor nincsen semmi. Ezt azért ne felejtsük el.
Drugs Bunny már egy ideje szánalomra méltó figura, de a tisztelet jár neki a múltja miatt.
Testépítői oldalról tény, hogy sokat köszönhetünk neki ugyanakkor a munkája miatt muszáj tápkiegek mellett kiállnia, ez egyértelmű.
Hétköznapi, kulturális, gazdasági témákban majdnem semmiben nem értek egyet vele teljesen, de tetszik, hogy van egy határozott álláspontja ami mellett kiáll és el tudja mondani a véleményét ezért a rádió adásokat szoktam is hallgatni. Szerencsére Hurka azért próbálja terelgetni.
Az pedig, hogy hogyan néz ki nem értem miért számít, kb. ötven éves, ezer dolga van, ha figyelsz rá milliószor elmondta, hogy az egészséged miatt eddz és ne a kinézetért.
Egyszer láttam valami videóját a fazonnak.Be volt öltözve laza hosszúújúba ,hosszúnadrágba nyáron.
Beszél hülyeségeket.
Az én véleményem és egyben vallásom:
Drugs Bunny Az Isten!
Csak a scitec!
Shop Bilder cikkek mindhalálig!
Mindig is egy elég egyszerű, műveletlen embernek tartottam, annak ellenére, hogy az alapokat én is a sárga oldalon tanultam meg.
„Miért van ekkora személyi kultusza?”
Czibókot (R.I.P.) miért szerették ennyien? A magyar emberek jelentős hányada ilyen apa/nagyapa mellett nőtt fel, és megszoktak azt, hogy ha vki magabiztosan primitíven adja elő magát, annak igaza van.
Aztán..A sárga oldalt votl a legkönnyebb megtalálni. és ugye DB is ott tevékenykedett, illetve akkor még nem volt ennyi külföldi fitness szakértő stb.
Tehát tényleg arról van szó, hogy DB ilyen szabad szájú törtető proli volt, és sok emberhez eljutott a mondanivalója. Azóta valóban egy bohóccá lett (teljesen jogosan) az értelmesebb emberek szemében.
1, a szakmai tudása ma már 0. A Sárga kapszulában írt dolgok közül elég sok megdőlt azóta. Nem követem már annyira, de feltételezem, ő még mindig a csirkerizsnél tart, meg szerinte rögtön fehérjét kell zabálni edzés után meg cukros vizet iszogatni.
2, ami miatt viszont elegem lett belőle (és gyanítom, sok más embernek is), az az ámokfutás, amit a BB rádióban vagy az edző válaszolban művel.
A csávó már ott tart, hogy 5 oldalas hozzászólásokban szidja exbarátnőjét, minden titkukat kibeszélve.
Kissé ironikus annak tükrében, hogy hogy fikázta a faceen kifelé elő embereket, mondjuk a twitteren ugyanazt csinálja, mint a ők, úgyhogy tökmindegy :D
a BB rádióban kormánypropagandát tol, de kb. úgy, mint egy vidéki kisnyugdíjas, nem beszélve arról a sok baromságról, amit összehordanak más témákban Hurkával vagy Bodóval. Lövésük sincs semmiről, nem értik a világban zajló dolgokat, politikát, de fröcsögve osztják az észt.
Nem vagyok testépítő, de edzek rendszeresen, Bunny „szaktudását” rég ejtettem. Inkább nézek magyar és angol nyelvű youtubereket. Bunny tudása vhol 2005-10 táján megrekedt, a kocsmafilozofálása meg sztem sok embert annyira nem érdekel. Engem biztosan nem. Ha komoylabb témák érdekelnek, akkor találok értelmesebb oldalakat, embereket, mint Drugs Bunny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!