Zabpelyhet hogyan tudnám ízesíteni?
Lehet hogy egyesek felszisszennek,de en vizet engedek rá(a finom szeműre)és kikanalazom.Ennyi.Ezt csinálom jópar éve,megszoktam.
Ha mindenféleképp kell íz akkor a gyümölcs egy lehetőség.Azt tudod kell hogy a fruktóz is cukor,méghozza egyszerű cukor.Tehát a képlet a következő lesz.A zabpehely lassú szénhídrát amit pofánvágsz gyümölcscukorral.
Hm, ezt neked kell tudnod a testalkatodtól étrendedtől függően hogy mi fér bele és mi nem.
A magam részéről nem esek kétségbe,ha meg kell enni egy almát,fürt szőlőt,szilvát,körtét,stb.mert szeretem.De rendszeresen mindennap nem enném.
A fruktóz, azaz a gyümölcsökben található cukor a gyakorlatban rohadtul különbözik a feldolgozott, bolti, ipari hulladék porcukortól. Nehogy már egy kezdőnek ne lehessen minden nap gyümölcsöt enni. A gyümölcsökkel semmi baj nincs. A szemétkajákkal, a csokikkal, a péksütikkel, a rágcsákkal, meg ezekkel a szarokkal van gond. Nincs az a gyümölcs, ami ne férne bele egy hobbi sportoló étrendjébe.
Nehogy már vízzel kelljen enni a rohadt zabpelyhet csak azért, mert az előző kommentelő azt tanulta Kathi Bélától, Drugs Bunnytól és Tóth Danitól, hogy a "bajnokok" így csinálják. Kérdező, nyugodtan mehet bele a gyümölcs, akár minden nap, ha nincs valamilyen intoleranciád. És nyugodtan mehet a tej is (laktózmentes) és a fahéj is. Ezekkel nincs semmi probléma.
5#
Ne szívd mellre haver.Szépen odaírtam hogy a fruktoz az egyszerű cukor.Pont.
Azt is írtam, hogy nem tilos enni gyümölcsöt,ha belefér az étrendbe.Én is szoktam.
Ha nem fér bele nem eszed,ha belefér akkor tömjed barátom,egészségedre!
Ha elmondásod szerint Kathinak nem fért bele, azzal nekem nincs semmi bajom,de felőlem Drugs Buni is ,és mindenki,azt zabál,amit jónak lát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!