Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aki kamionozik, az hogyan...

Aki kamionozik, az hogyan oldja meg az edzést?

Figyelt kérdés
Akár belföld akár külföld?

2021. okt. 3. 08:09
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Emelgeti a kamiont.
2021. okt. 3. 08:39
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Hány kigyúrt kamionost ismersz?
2021. okt. 3. 15:40
 3/8 Pawel166 ***** válasza:
fekvő támasz
2021. okt. 3. 18:24
 4/8 A kérdező kommentje:

edzős facebook csoportokban van néhány

2021. okt. 3. 18:36
 5/8 varlamov ***** válasza:
79%
A kamionos is tud akár napi 1-1,5 órát szánni edzésre. Sőt, még pihenésre is 6-7 órát. Főleg, ha belföldi :)
2021. okt. 3. 19:17
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
20 kilós súlyzókészlet Decathlonból. Fülkében is simán lehet bizonyos gyakorlatokat csinálni vele, pótkocsin meg szinte bármit. Én is szoktam útközben vállra, tricepszre, bicepszre, mellre, hátra és lábra edzeni, persze nem tudom azt a szintet tartani amit kollégista koromban tömérdek szabadidővel elértem, de még így is ezerszer jobb, mint ahogy a legtöbb kamionos vagy éppen irodakukac kinéz.
2021. okt. 10. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kamionozom, mérnök "irodista" vagyok. Láttam videókat hogy fülkében csinálnak evezést meg bicepzesét, de valljuk be... ha nem is lehetetlen, de borzasztó nehéz az edzést és a kajálást összeegyeztetni ezzel a munkával.
2021. okt. 10. 22:18
 8/8 anonim válasza:

Attól függ milyen munkát végzel?

Ha napi többször pakolsz,ide oda szaladgálsz,fel le ugrálsz a pótkocsiról,árut kötözöl nem minden embernek van 13-15 óra munkaidő után ereje edzeni minden nap,vannak aki már annak örülnek ha van lehetőség fürdeni,esznek valamit aztán alvás,főleg ha csak 9 órás pihenőd van.

2021. okt. 24. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!