Scitec Jumbo-t coccocino ízesítésben miért nem lehet már kapni sehol?
Tele van kreatinnal. Attól vagy erősebb és azért hiszed, hogy izmosabb is vagy.
Ez mondjuk nem baj.
Meg az sem!!!! ha edzés közben iszod.
Csak nem is a legjobb mert leterheli a szervezeted az emésztés.
A kérdező maximum a trollkodás miatt hiszi magát izmosnak, biztos nem a jumbo miatt, pláne nem a benne lévő kreatin mennyiség miatt. Egyáltalán nincs "tele" kreatinnal. Kicsit több, mint 5 gramm kreatin van benne. Ez átlagos, ennyit szoktak ajánlani egy átlagos súlyú embernek.
A jumbo egy tipikusan olyan tápkiegészítő, ami ezer éve kiment a divatból és ma már tényleg csak az ostoba laikusok költenek rá pénzt, senki más. Mesterséges adalékanyagok, hitvány minőségű szénhidrátforrások, felesleges aminosavszármazékok, kis kreatin és egy csipetni fehérje. Ennyi az összetétele, ennyit tud. Ha ennyire nem vagy képes szilárd főétkezésekből bevinni a szükséges kalóriamennyiséget, akkor mind egészségügyileg, mind anyagilag, mind fejlődés szempontjából jobban jársz, ha veszel egy-két banánt, zabot, tejet és azt vagy turmix vagy kása formájában lezúzod.
Nincs tele.
5 gramm van benne. Ez egy normál adag. És ha ő többet iszik?
Én anno 3-5 grammot ittam és igen csak jó eredményeket produkáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!