Szerintetek Jason Statham teste jól ki van dolgozva?
Figyelt kérdés
Egy nulláról induló hasonló magassággal rendelkező embernek sok évbe telne elérni hasonló formát?2021. szept. 28. 15:25
1/4 anonim válasza:
Naturálba nagyon jó, koxal felejtős. Amit komoly hibának látok, hogy nem figyelt oda közben a hajának a megtartására, amire már a 90es években is voltak lehetőségek.
2/4 anonim válasza:
Te most a hajbeültetés témával fogsz majd itt trollkodni?
3/4 anonim válasza:
Egy Jason Statham féle formát bizony sok évbe telne elérni a nulláról indulva. Azt ne felejtük el, hogy a csávó egy profi műugró volt, mielőtt színésznek állt, úgyhogy nem kicsi sportmúlt és edzésmúlt van mögötte. Ráadásul egy nagyon speciális edzéstervet és diétát is követ a fickó, úgyhogy szerekkel sem könnyű "leutánozni" a fizikumát. Nyilván nem ő a legnagyobb izomtömeggel rendelkező atléta, de kidolgozottságban, erőben, akrobatikusságban és robbanékonyságban a mai napig a legjobbak között van a színészvilágot tekintve.
4/4 anonim válasza:
Naturalba jó, különben nem jó.
Alacsony is és a dereka is széles, továbbá nem valami nagy az izomtömege.
Engem hasonló formával itt rendre leszaroznak, pedig én még magas is vagyok.
Na sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!