Dr. Borszéki, Tari Ádám vagy Jason Blaha a jobb személyi edző?
Figyelt kérdés
2021. szept. 9. 23:12
3/19 anonim válasza:
lol Jason Blama hogy jön ide?
5/19 anonim válasza:
Ezek közül szerintem a Tari Ádám a leghitelesebb, egyébként szerintem a legjobb a magyarok közül a moder bulking-os csávó (ő mindent tud), Molnár Péter, Tóth Dani, Domonkos Zsolt... nemzetközi vonalon meg hát a híres "coach Greg"
6/19 anonim válasza:
#5 ilyen ellentmondásos felsorolást se láttam még.
7/19 anonim válasza:
Én se. Egy mondatban említeni a tudományosan gyakorlatilag megközelíthetetlen Modern Bulking Zolit a gyengébb tudással rendelkező, de tapasztalt és kiváló sportoló Molnár Péterrel és Tóth Danival, plusz az alkalmatlan, nulla eredményt elért, szánalmas formával rendelkező, arrogáns, külföldi videókat lopó, femina.hu színvonalt se ütő Tari Ádámmal.
8/19 anonim válasza:
Zoli nagyon jó, csak néha elszáll az agya, vagy nem?
9/19 A kérdező kommentje:
Jason Blaha 73 ezer forintot elkérne havonta az edzésért
2021. szept. 10. 14:29
10/19 anonim válasza:
Jason Blama egy bohóc! És még a genetikája is rossz! Akinek rossz a genetikája, az már mínuszból indul hitelesség tekintetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!