Hol vásároltok magatoknak "gyúrós" pulóvert? Ami mutatja az izmokat, V alakot, alkatot?
Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 14:25
1/6 anonim válasza:
Én mindig a gyerekkori ruháimat húzom fel, azok kegyetlenül feszülnek.
Elemér 22F
180cm
60 kg
3/6 anonim válasza:
Ha megyek diszkóba, mindig öcsémtől lopok polókat, vagy pulcsit.Mindig kérdezgetik a haverok is hogy mennyit fejlődtem, mert látják rajtam.Ilyenkor a bajszom alatt kis mosoly, mert tudom hogy most a tesóm mérges, mert elvittem a kedvenc polóját vagy pulcsiját.
4/6 anonim válasza:
Vásárolni..Aki igazán kemény legény az fog egy darab ponyvát aztán hasít belőle magának pulóvert.
Nem holmi selyemes boltban vásárolt, előregyártott kényelmes göncökkel fedi el magát.
5/6 anonim válasza:
Én nem szeretem a kifejezetten pulóvert, inkább a slim fit hosszú ujjú pólókat. Ebből az Emporio Armani és a Dolce Gabbana jön be. De néha Karl Lagerfeld és Cavalli felsőket is veszek ha van ami tetszik.
6/6 anonim válasza:
Először is drága barátom V alak kell hozzá! Ha ez megvan, akkor már nagyon egyszerű a dolgod. Mindig egy mérettel kisebb felsőt vegyél mint a valódi méreted, az majd jól mutatja az alakot, ennyi a titok. Csak sokan nem szeretik a feszülős pulóvert, ezért nem is mutatja az alakjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!