Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi volt eddig a legdurvább...

Mi volt eddig a legdurvább amit edzőteremben, vagy öltözőben láttatok?

Figyelt kérdés

Kérném szorítkozzunk a testépítés tárgykör és kinézet köré, nem szexuális célzattal kérdeztem.Ilyen válaszoktól tartózkodjon mindenki.

Nekem több is volt, a legdurvább még jó pár évvel ezelőtt, amikor a cuccokat nem nézték ennyire komolyan a törvény emberei.

Benyitottam, mentem hátra, és valami cumot adtak be valaki a farizmába, én szájtátva néztem.Két akkora hegyomlás volt, hogy azt se tudtam mikor megláttam ezt, miért is jöttem.Észrevették, majd viccesen az egyik odaszólt, Naaa mi van öcsisajt, hármasozni is akarsz?

Akkor még ezt se értettem, háát elég gyorsan eljöttem onnan.

Majd egy másik teremben volt még ilyen, valami versenyző volt a csávó, iszonyatosan kigyúrva, de olyan szálkás formás izmai voltak, az öltözőben úgy húzták le róla a ruhákat, mert alig tudta a karjait behajlítani.

Kinek milyen élmények voltak, ebben gyúrós világban?

2021. szept. 23. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Amikor egyszal fásba mindenféle szégyenèrzetet mellőzve magyaráznak egymásnak, a zsúfolt öltözőben.
2021. szept. 23. 19:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Ez elég megszokott, de amúgy nem értem hogy a fenébe ennyire szemérmetlen valaki?

Vagy direkt élvezi, nem tudom, de nem is akarom megtudni, milyen hátsó gondolatai vannak egy ilyen embernek.

2021. szept. 23. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

Ilyenkor mindig azon gondolkodom hogy rácsapjak-e a kupakjára? Szerencsére manapság ritka az ilyesmi, de előfordul.

2021. szept. 23. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Amit hallottam a tizenévesek körében: Stanát nem akarok szedni mert az fogyaszt,inkább a dana mert az hízlal..
2021. szept. 23. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Papuccsal, mert a menők abban edzenek! Nem ám under army meg ilyenek.
2021. szept. 23. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mentem be az öltözőbe erre egy nő a wcn ül nyitott ajtóval és telefonál. Kicsit sokkolódtam, de gyorsan becsapta az ajtót amikor észrevett. Így is kicsit gáz volt.
2021. szept. 23. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Bementem es tele volt vér pottyokkel a pad. Az kicsit undorito volt. Az egy dolog hogy valaki ott szurja magat. De hogy annyival sem tiszteli a tobbi embert hogy esetleg letorolje... az rohadt gáz.
2021. szept. 23. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Az egyik gyerek épp felhúz, aztán egyszer csak felkiált, “uhh, ezért nem szeretem a szürke nadrágot”. Odanézek és látom, hogy összefosta magát
2021. szept. 23. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!