Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ch tápkieg kaja mellé, ti...

Ch tápkieg kaja mellé, ti használtok valamit vagy mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, sajnos néha nem bírom megenni a napi adagom. Főleg pihenőnapokon, de sajnos előfordul edzés után is, amikor kicsit besűrűsödik a napom és este még ott ülök a kaja előtt. Viszonylag változatosan főzök, sok étkezésem van, de egyszerűen nem kívánom. Azt hittem hozzá fog szokni a gyomrom, de nem. Tömegelés a cél, már nem is emlékszem milyen érzés éhesnek lenni.

Nem edzés utáni turmix kéne, hanem valami ami mehetne egy étkezés mellett, vagy helyett. Zablisztet próbáltam már, de nem oldódik és az íze is rossz volt, ahhoz képest a sima zab is sokkal jobban csúszna.

Mi lenne jó ami pénzben sem vészes és nem túl gyors a felszívódása?

2021. szept. 22. 21:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ez a zabos banán még jól is hangzik, köszi. Akkor először elgondolkodok egy turmixgépen szerintem.
2021. szept. 23. 18:41
 12/12 A kérdező kommentje:
Update: vettem turmixgépet. Ez jobb mint vártam. Simán megiszom a zabot banánnal. Mennyiségekkel nem lesz gond mostantól szerintem.
2021. szept. 24. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!