Bicepszre, vállra kell/jó a 20-as ismétlés?
Figyelt kérdés
2021. szept. 20. 15:39
1/5 anonim válasza:
Én speciel 10es ismétléssel szoktam dolgozni.
Maximum, ha valamiért jobban megy akkor 12essel.
És ha megy simán a 3x12 akkor pedig súly növelés.
Nyilván nem vagyok téma szakértő,csak gondoltam hát ha segít. :)
4/5 anonim válasza:
Ezért kell segítő 3mas :) Szerintem kell bicepszre és az oldalsó vállra a magas ismétlés, mert kicsi izmom amiket csak izolálva, koncentráltan lehet hatékonyan megedzeni.
5/5 anonim válasza:
Szerintem meg ha kemény vállakat akarsz és erős bicepszet akkor 5-8 ismétlés között érdemes maradni. Felejtsd el ezeket az izolációs gyakorlatokat pár db van ami tényleg hasznos pl , binyóra mehet a karhajlítás rúddal meg szűk húzódzkodás, vállra vállból nyomás meg oldalemelés ( az oldalemelésnél mehet a nagyobb ismétlés 10-15 között). A legfontosabb az overload , azaz próbáld meg edzésről edzésre növelni a súlyt vagy az ismétlés számot , és nőni fog a karod. Naturálba ez a titok nyitja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!