Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki(k) tudnának segíteni...

Valaki(k) tudnának segíteni elkezdeni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szóval a kérdésem a következő lenne: Elszeretnék kezdeni kondizni, kis izmot felvenni mert másfél év online tanulás óta igencsak felszedtem pár kilót a hasamra és el is vagyok lustulva. De végeztem a suliva, elkezdtem dolgozni egy gyárban és szeretnék mellette kondizni is. Viszont soha nem kondiztam még és nem tudom hogy kezdjek bele, mit egyek mit igyak a nem cukros dolgokon kívül. 21 éves férfi vagyok 82 kilóval, de a hasamból leszeretnék adni, mert szinte már sörhasam van és szégyenlem, ezután karomra szeretnék egy kis izmot. Egyik haverommal beszéltük, hogy jó lenne elkezdeni kondizni. Esetleg kaphatnék tanácsokat, akik ebbe jártasak? Köszönöm előre is a válaszokat!

2021. szept. 7. 17:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
keress kezdő edzésterveket a neten, vagy a teremben is van edző, őt is megkérdezheted
2021. szept. 7. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Te is azok közé tartozol, akiknek halvány lila gőzük sincs az edzéstervezésről, a táplálkozásról, a regenerációról, a bemelegítésről, a nyújtásról, a mobilizációról. A testépítés, azaz a "kondizás" többek között ezekből a tényezőkből épül fel. Ezen a hiányosságon itt pár kommenttel, néhány jó tanáccsal nem sokat lehet javítani. Keress fel egy jó személyi edzőt, aki bevezet a konditerem világába, és megtanítja az edzés, étkezés, pihenés és egyéb pillérek alapjait. Amíg ezek a pillérek nincsenek meg, addig kár is belekezdeni bármibe is, mert csak értelmetlen lesz, és eredmény nélküli. Mindenképpen meg fog térülni a személyi edző számodra!

Amit viszont meg tudsz tenni így teljesen kezdőként, teljesen laikusként is, hogy elkezdesz tanulni és informálódni a témában. Kezdj el tudományos igényű cikkeket olvasni, tudományos igényű videókat nézni a testépítéssel kapcsolatban. Amit ma nem értesz és amit ma fel se tudsz fogni, az pár nap, pár hét, pár hónap múlva már evidens lesz, viszont ehhez információra van szükséged. Fontos, hogy a Nők Lapja Cafe, a Femina.hu, Schobert Norbi, Tari Ádám és a többi undormány nem tudományos igényű. Ne ezektől tájékozódj.

2021. szept. 7. 21:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Fogadd meg a tanácsokat.Latszólag ugye kell egy kondibérlet,egy sportruházat,edzőcipő,türcsi,és az elmaradhatatlan sűlyemelőöv és lehet menni bicepszezni meg hasazni,mert az a cél.

Ezzel csak két probléma lesz.

Vagy lesérülsz

vagy semmire se jutsz pár hónapon keresztül,elpocsékolva az időt,és nem lesz kedved soha többet konditerem környékére menni.

2021. szept. 8. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!