Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A szteroidokkal elért izmot a...

A szteroidokkal elért izmot a ciklus után fenn lehet tartani hosszú távon?

Figyelt kérdés
Vagy akik így lesznek izmosak, egész életükben szteroidozniuk kell?

2021. szept. 1. 10:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Nekem peivibe elküldheti, ha valakinek van személyes tapasztalata.
2021. szept. 1. 18:50
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy kép pl Arnold Schwarzeneggerről, kommentekben találtok többet is. Elvileg 1976 végén készült a kép, szóval kb 1 évvel azután, hogy megnyerte az 1975-ös mr olympiát. Persze itt már visszavonult és a színészkedésre koncentrált inkább, de azért az edzést biztos folytatta valamennyire. De a cuccokkal szinte biztos, hogy (nagyjából) leállt és hát azért erősen látható a visszaesés.

[link]

2021. szept. 1. 19:48
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
9# igen sajna ezt nem vettem most figyelembe, de akkor miről írjak, Hamupipőkéről? :D ezt úgy annak aki törölte. Aztán a többi kérdésnél meg nincs törölve sok más válasz, de ez van :/
2021. szept. 1. 21:03
 14/27 anonim ***** válasza:
28%
Ha ésszel kokszolsz az nagyrészt megmarad. Nyilván a Mr Olympia versenyzők nem tudják fenntartani azt a brutális izomtömeget, de én azt gondolom hogy aki megtartja a határokat az meg tudja tartani a kokszal felszedett plusz izmokat hosszabb távon (nem hiszem hogy a végtelenségig). De ahhoz kell egy jó alap amiért naturálban már megdolgoztál
2021. szept. 1. 21:30
 15/27 anonim ***** válasza:
88%

Az előttem szóló akkora baromságokat írt, hogy az valami elképesztő. Látszik, hogy se egy tudományos cikket nem olvasott el a témában, se valódi tapasztalata nincs a szteroidkészítményekkel kapcsolatban.

Kérdező, a kérdésedre röviden annyi a válasz, hogy NEM LEHET FENNTARTANI. És hogy miért nem, azt a 4-es és az 5-ös kommentelő tűpontosan felvázolta.

2021. szept. 1. 21:55
 16/27 A kérdező kommentje:
12, 15: Én csak egy instagram testet akarok. Nyilván a versenyzői testet nem lehet fenntartani, de mondjuk Steve Reeves testét sem?
2021. szept. 1. 22:13
 17/27 anonim ***** válasza:
82%

Troll vagy? Vagy ezt most nem értem.

Be akarsz koxolni, hogy elérd Steve Reeves formáját (amihez durván hatékony edzésterv is kell, durván célorientált és szigorú diétával), aztán tolni egy visszaállító kúrát, és naturálban tartani azt a fizikumot, azzal a tömeggel és szárazsággal. Erre csak annyit tudok mondani, hogy ha troll vagy, akkor ez még viccnek is gyenge volt, ha pedig "komoly érdeklődő", akkor ébredj fel az álomvilágodból!

2021. szept. 1. 22:20
 18/27 A kérdező kommentje:
17: Elvileg ő naturál volt jó genetikával. Nyilván naturálban nem érhetem el azt a testet (különben nem írnék itt), viszont kis rásegítéssel és kisebb hátizommal se?
2021. szept. 1. 22:50
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

Instan az összes testépítő naturál, de a valóság azert más nem ártana felfogni.

Ahogy mas valaszoloknak sem artana azt is felfogni, hogy amit a kutatasok bizonyitanak azigaz, de mindig akadnak kivételek. Es ami elmeletben is mukodik, az a valosagban nem biztos. Tudok olyan embereket mondani, akik nagyobb tomeggel rendelkeznek kura utan tobb eves kihagyassal, mint kura elott. Igaz kevesen, de akadnak.

Es azt senki nem mondta, hogy hatalmas izomtomeget lehet megtartani, de megis egyesek irjak, hogy a masik hulyesegeket beszel, mert kiforgatjak a szavait.

2021. szept. 1. 23:00
 20/27 anonim ***** válasza:
80%
Honnan tudjuk, haver? Semmit nem tudunk rólad, soha nem láttunk téged. Nem tudjuk, hogy milyen a mostani formád, milyen a genetikád, milyen az anyagcseréd, milyen gyorsan regenerálódsz, milyen gyorsan fejlődsz, milyen az edzésterved, milyen a diétád, és még ezer tényező, amiről lövésünk se. Milyen pontos, konkrét, célravezető választ vársz tőlünk így?
2021. szept. 1. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!