Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek jó ez a hát edzés?

Szerintetek jó ez a hát edzés?

Figyelt kérdés

Felhúzás 4x5-8

Döntött törzsű evezés 10x8-10

Vállvonogatás 4x8-10

Igen, nincs benne lehúzó gyakorlat, tudtommal ezek a legfontosabbak. Felhúzásnál kap az alsó hát, a döntött törzsű evezés alapgyakorlat, sőt a hátizomra az egyik legjobb, az összes részét megdolgoztatja ezért választottam ezt "fő" gyakorlatnak, a vállvonogatással meg a csukylának adok még egy keveset. Működhet? Próbáltam már a mellhez húzást, de közel sem éreztem olyan effektívnek mint az evezést.

2021. aug. 27. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Heti 1x edzenél hátra?

Úgy azért egy picit szerintem kevéske ez

2021. aug. 27. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem jó.

amit nem értek, hogy ha a dte kap 10 sorit, akk a csuklya miért kap csak 4et?

persze magamból indulok ki és a saját arányaimból, de nekem éppen a fordítottja kell ahhoz, hogy szinkronban maradjon az arány.

2021. aug. 27. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
10 szett egy gyakorlatra?Azt hogy tervezted,a végén kb csak a rúddal fogod tudni csinálni mert annyira elfáradsz,ennyi sorozatnak nincs értelme.Csinálj abból négyet és tegyél be egy vertikális húzást vagy más gyakorlatot a széles hátizomra.Egyenes karú letolás,áthúzás,húzódzkodás stb
2021. aug. 27. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:

En nem tudnám csinálni így.10 sorozat evezés?

Előtte meg felhúzás?

Az alsóhátadat kinyirja a ptchába ennyi gyakorlat.5 sorozat nehez evezésnél kesz vagyok.10 biztos nem menne intenzíven.

Én ketté vennem a hátat.Az egyik dominansan lehúzasokból állna könnyebb evező vagy felhúzó sorozatokkal,a masik meg inkább evező és felhúzó es könnyebb lehuzásokat tartalmazna.

Pld

Húzozkodás súllyal,+fűrészeles 1 kezesekkel.

Evezes dtörzzsel/felhúzas+ csigas lehúzás hátgépen.

2021. aug. 30. 17:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!