Szerintetek jó ez a hát edzés?
Felhúzás 4x5-8
Döntött törzsű evezés 10x8-10
Vállvonogatás 4x8-10
Igen, nincs benne lehúzó gyakorlat, tudtommal ezek a legfontosabbak. Felhúzásnál kap az alsó hát, a döntött törzsű evezés alapgyakorlat, sőt a hátizomra az egyik legjobb, az összes részét megdolgoztatja ezért választottam ezt "fő" gyakorlatnak, a vállvonogatással meg a csukylának adok még egy keveset. Működhet? Próbáltam már a mellhez húzást, de közel sem éreztem olyan effektívnek mint az evezést.
Heti 1x edzenél hátra?
Úgy azért egy picit szerintem kevéske ez
szerintem jó.
amit nem értek, hogy ha a dte kap 10 sorit, akk a csuklya miért kap csak 4et?
persze magamból indulok ki és a saját arányaimból, de nekem éppen a fordítottja kell ahhoz, hogy szinkronban maradjon az arány.
En nem tudnám csinálni így.10 sorozat evezés?
Előtte meg felhúzás?
Az alsóhátadat kinyirja a ptchába ennyi gyakorlat.5 sorozat nehez evezésnél kesz vagyok.10 biztos nem menne intenzíven.
Én ketté vennem a hátat.Az egyik dominansan lehúzasokból állna könnyebb evező vagy felhúzó sorozatokkal,a masik meg inkább evező és felhúzó es könnyebb lehuzásokat tartalmazna.
Pld
Húzozkodás súllyal,+fűrészeles 1 kezesekkel.
Evezes dtörzzsel/felhúzas+ csigas lehúzás hátgépen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!