Milyen kalóriadús turmixot tudtok ajánlani amit magammal tudok vinni?
Vékony testalkatú lány vagyok és mióta elkezdtem a saját vállalkozásomban dolgozni, napi 10-11 órákat vagyok a munkában és nem eszek normálisan. Így a nagy nehezen felszedett pár kilót is leadtam és újra formátlan vagyok.
Muszáj ezen változtatnom és a pèksütemènyeken kívül mást is ennem...na de mit?
Az a helyzet , hogy sok időm sincs minőségi kaját készíteni minden napra, max estère egy héten 2-3x. Ahol dolgozom nincs mikró vagy hűtő, szóval meleg, főtt kaját sem tudok vinni.
Ezért gondoltam, hogy készítenèk valami egeszseges turmixot amit eltudnèk vinni és ivással többet is beviszek mintha enni kène.
Edzèst is szeretnèk beszoritani az időbe.
Tudnátok ajánlani valami jó kis recepteket, ha hízás a cèlom ?
Köszi előre is annak aki ír!
24 n
Az alap kombinációt tudom javasolni, aztán ízlés szerint tehetsz hozzá, amit szeretnél:
zabliszt+proteinpor eláll a shaker-ben, aztán ha tudsz inni, akkor vizet rá, 1-2 kanál lenmagolaj, és ihatod is. Ezen kívül napközben ha tudsz ehetsz mogyorót, magvakat, ezeknek nagy a kalóriatartalma is. De azért főtt étel nem ártana valahogy.
Szerintem nézz utána az "intermittent fasting" témakörnek az interneten. YouTube-on is rengeteg (angol) nyelvű csatorna foglalkozik ezzel. Lehet segítene rajtad, hogy meg tudd tartani a kívánt súlyodat, amelett, hogy napközben nincs is időd enni. Vagy ketogén diéta, de az nagyon egyoldalú hosszú távon.
(rossz poén a végére: apatej is nagyon tálpáló, azt is tudom javasolni, nálam is kapható 😜)
A munkahelyen bent tudsz hagyni dolgokat? Annyival is egyszerűbb, de beruházhatsz egy mikróra vagy hűtőre, használtan talán megéri. De... dobozt vinni csak tudsz? :D
Ötletek:
-- A zabkását nem kell melegíteni, elég leönteni folyadékkal (zabital, rizsital, stb.)
-- Előre megcsinálsz egy rakás kemény tojást (mehetnek hozzá tetszőleges zöldségek, esetleg olajbogyó is)
/Ebben a kettőben van ch+fehérje+zsír is bőven, szóval akár egész nap is el lehet velük lenni :D/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!