Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért tűntek el az értelmesebb...

Miért tűntek el az értelmesebb emberek innen?

Figyelt kérdés
Semmi kifejtést nem látok esetleges válaszok mellet, amikben kételkedek, mégis az egekbe van pontozva. Régen nem voltak ennyire igénytelenek az emberek, hogy 1-2 szavas válaszokat adjanak, és az mindenkinek megfeleljen...
2021. aug. 22. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Pár napja volt egy hasonló kérdés, azt ugyanúgy nem értettem, mint ezt. Mutass példákat, hogy mire gondolsz. Rengeteg kérdésnél van kifejtett, hosszabb válasz, de egy rövid válasz is lehet hasznos. Viszont a "hogy legyen nagy a seggem" és "mit egyek hogy nagy legyek" típusú kérdésekre a franc se akar már kisregényeket írni 145. alkalommal.
2021. aug. 22. 12:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ember! Én az életben ennyi novellát még nem láttam kommentekben, mint az elmúlt egy évben. Egy átlag kérdés alatt is van 10-15 komment és egy fél könyv, kifejtésnek. Nem tudom miről beszélsz. Én a kérdezők oldaláról látok egy nagyon érdekes, félelmetes és szánalmas tendenciát. Kiírják a felesleges, már ezerszer megválaszolt kérdéseiket, aztán amikor leírod nekik a fekete-fehér tényeket, akkor hőbörögnek és elküldenek az anyádba, mondván, hogy ők mindent jól csinálnak. Aztán amikor megkérdezed tőlük, hogy akkor miért írták ki a kérdést, ha ekkora szakértők edzés és táplálkozás témakörben, akkor pedig habzó szájjal ütik a billentyűzetet. Szóval szerintem az elmúlt időben pont, hogy nem a kommentelőkkel van a gond, hanem a kérdezőkkel, akiknek az egyik fele egy ostoba és idegbeteg állat, a másik fele meg troll.
2021. aug. 22. 13:08
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Te miről beszélsz? Itt 10 éve is ugyanez volt...
2021. aug. 22. 13:43
 4/8 anonim ***** válasza:
97%

Őszintén szólva én is úgy látom, hogy egyre kevesebb az értelmes, nem érdektelen kérdés. A "mit szedjek?" és a "natúrban elérhető-e?" típusú kérdések tömegében elenyészően találni olyat, ami rendes edzésprogramozást, vagy valamilyen tényleges problémát boncolgatna (és amit ne lehetne megtalálni egy google-kereséssel). Ezek mellett egyre több a provokátor és a bohóc, akik még jobban süllyesztik a színvonalat.

Hozzáteszem, a küzdősportos téma még rosszabb, a "mi a leghatékonyabb utcára?" típusú kérdésekből Dunát lehetne már rekeszteni, és a válaszok is mindig ugyanazok a panelmondatok szoktak lenni, amik sokszor hagynak kívánnivalót maguk után.

Röviden és nyersen: hülye kérdésekre mit válaszoljanak az emberek?

2021. aug. 22. 15:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert mi csenek értelmes kérdések illetve aki kérdez és normális választ adnak akkor hőbörög és ettől elmegy a kedve az embernek.
2021. aug. 22. 16:06
 6/8 anonim ***** válasza:
2%
Én itt vagyok PhD-val, csak nem érdemeltek meg.
2021. aug. 22. 18:33
 7/8 anonim ***** válasza:
20%
Mert állandóan kitilttattok és nem tudok nyugodtan trollkodni
2021. aug. 22. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mert ugyanazokat a kerdeseket teszik fel az emberek allandoan.. lustaj visszanezni vagy nemtudom. Mi meg mar meguntuk ugyanazt leirni minden nap 10x
2021. aug. 23. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!