A methandienone tényleg csak vizet hoz?
Bírom az efféléket.. xDDDD tönkre vágják az egészségüket a semmiért. Mert még ha profi testépítő lenne, akkor megértem. De ez az egész testépítés természetellenes, pont hogy a koksz miatt.
Csak a naturál testépítőket tudom tisztelni, mert ők csalás nélkül hozzák ki magukból azt, ami bennünk van és amit a saját, egyénre jellemző genetikájuk enged.
A kokszos, impotens, lufi karú barmokon csak röhögni tudok, sajnálom..
Csak információt gyűjtök.
Eddig stanát szedtem,de gondoltam valami erősebbre ami nem csak vízzel pumpál fel mint a methyltestosteron hanem minőségibb tömeget hozz. Az ösztrogén nem probléma nálam,nem vagyok rá érzékeny,arimidexem meg van. Volt már 400-as ösztrogénem 2 hónapig de se mellem se zsírom nem nőtt. :D
8# hát jó, de csak egyszer nő a csöcs.
Csak azt nem értem az emberekben, hogy mi a lof... ert szednek stanat magaban raadasul a legtobbjuk zsirosan. Egyszeruen nem latom az emberekben azt hogy gondolkoznak. Stana jo cucc, de zsirosan nem sokat er.
Ha koksz akkor szurj, ez meg megint csak egy olyan dolog hogy kokszolni akarsz tu nelkul, na es a hcgt hogyan oldod meg tu nelkul? Vagy a pct mar le van szarva? Ja akkor nem szoltam.
Igy csak annyit tudok mondani, csapassatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!