Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A methandienone tényleg csak...

A methandienone tényleg csak vizet hoz?

Figyelt kérdés
Izmot egyáltalán nem?

2021. aug. 19. 08:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Ez nem így működik. Nincs olyan, hogy egy szer "csak vizet hoz, izmot meg egyáltalán nem". Aki ennyire van képben, annak véletlenül se forduljon meg a fejében, hogy használ valamilyen teljesítményfokozót. Bárkitől is hallottad ezt az információt, valamit nagyon rosszul tud/csinál, úgyhogy a saját érdekedben ne hallgass rá.
2021. aug. 19. 09:45
 2/18 A kérdező kommentje:
Csak elolvastam a methandienone/danabol kérdések és válaszokat a gykn. És szinte mindenki ezt írja: "vizesedni fogsz" "izmot alig hoz" "kúra után lemegy a víz és még szarabbul fogsz kinézni mint előtte"
2021. aug. 19. 09:48
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Ha rosszul használod, rossz dózisban, rossz kombinációval, rossz edzésterv mellé, rossz diéta mellé, akkor az összes szer kaki. Ha jól használod, megfelelő dózisban, megfelelő kombinációval, megfelelő edzésterv mellé, megfelelő diéta mellé, akkor (majdnem) az összes szer jó.
2021. aug. 19. 10:16
 4/18 anonim ***** válasza:
52%
Nem igaz, egy új májat is hoz (már ha kapsz) :)
2021. aug. 19. 10:37
 5/18 anonim ***** válasza:
60%

Bírom az efféléket.. xDDDD tönkre vágják az egészségüket a semmiért. Mert még ha profi testépítő lenne, akkor megértem. De ez az egész testépítés természetellenes, pont hogy a koksz miatt.

Csak a naturál testépítőket tudom tisztelni, mert ők csalás nélkül hozzák ki magukból azt, ami bennünk van és amit a saját, egyénre jellemző genetikájuk enged.

A kokszos, impotens, lufi karú barmokon csak röhögni tudok, sajnálom..

2021. aug. 19. 12:40
 6/18 anonim ***** válasza:
74%
Azert a metha egy elég jó szer, sokan szarozzak, de amúgy hasznos. Na most, a metha megnoveli a feherje felhasznosulast, ami gyorsabban hozza az izmot, na most ha gyorsabban több feherje epul be akkor gyorsabban no az izom is, azt pedig nem lehet azt mondani hogy az csak viz. A viz altalaban a szar kaja a megnovekedett osztro a hozza nem értés és a tobbi okozza. Aki hulye az ne kokszoljon.
2021. aug. 19. 19:31
 7/18 anonim ***** válasza:
17%
Xard le báttya toljad csak irigykednek még ilyen xarra sincs pénzük
2021. aug. 19. 20:20
 8/18 A kérdező kommentje:

Csak információt gyűjtök.

Eddig stanát szedtem,de gondoltam valami erősebbre ami nem csak vízzel pumpál fel mint a methyltestosteron hanem minőségibb tömeget hozz. Az ösztrogén nem probléma nálam,nem vagyok rá érzékeny,arimidexem meg van. Volt már 400-as ösztrogénem 2 hónapig de se mellem se zsírom nem nőtt. :D

2021. aug. 19. 21:42
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szúrj tesztót
2021. aug. 19. 22:02
 10/18 anonim ***** válasza:
61%

8# hát jó, de csak egyszer nő a csöcs.

Csak azt nem értem az emberekben, hogy mi a lof... ert szednek stanat magaban raadasul a legtobbjuk zsirosan. Egyszeruen nem latom az emberekben azt hogy gondolkoznak. Stana jo cucc, de zsirosan nem sokat er.

Ha koksz akkor szurj, ez meg megint csak egy olyan dolog hogy kokszolni akarsz tu nelkul, na es a hcgt hogyan oldod meg tu nelkul? Vagy a pct mar le van szarva? Ja akkor nem szoltam.

Igy csak annyit tudok mondani, csapassatok.

2021. aug. 19. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!