Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Methandienone kùra hatàsai?

Methandienone kùra hatàsai?

Figyelt kérdés
33 eves vagyok 90kg elso kuram kozben vagyok. Eloszor La Pharma 10mg metat toltam utana Genesis 10mg hasznalok most. Kerdes az hogy mit kellene ereznem a 20. Nap korul semmi extrat nem erzek 😂😂😂 Azon kivul hogy megszuntek az egyeb bajaim amik voltak. Mielott szedtem magas Volt a vernyomasom a szivem ossze vissza vert allando hasmenesem Volt mostmar minden normalis a vernyomasom, reggelente a WC n minden oke. Libido minden normalis azon kivul, hogy Minimum 1 ora 1 menet 😂😂 de tomegbe erobe szinte semmit nem vettem eszre.
2020. júl. 6. 08:56
 1/7 clint ***** válasza:
A La Pharma évek óta fos. A Genesis meg 50-50 %, hogy jót kapsz. Sajnos kifogtad.
2020. júl. 6. 13:04
 2/7 anonim ***** válasza:
3 hét az semmi, majd 4-5 hét ott már érzed, látod. De ilyen szemes xart minek szedsz? Kipisálod mindet ha vége, vagy szuri vagy semmi
2020. júl. 7. 11:20
 3/7 clint ***** válasza:
Dekaszuszi akkor te is gagyit használtál, bár manapság ez nem meglepő... az igazi methandione két hét után már bőven érezhető. Annak idején a rózsaszin anabol és a kék szivecskés dana(amikor még benne volt a hatóanyag) még aránylag minőségi izmot is fel lehetett pakolni. (2000 évek közepe)
2020. júl. 7. 15:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazabol az lenne a cel hogy minel hamarabb felfujjon es utana le is menjen. 140kg rol nagyon gyorsan fogytam le 90kg ra. Es a borom elbasztam a cel az lenne hogy a gravitaciot legyozzem utana meg ra dolgozni hatha meguszom a mutetet.
2020. júl. 8. 19:46
 5/7 clint ***** válasza:
Ez nem ilyen egyszerű. Ha hízékony vagy, akkor meg kb zsíros maradnál kúra után. Plusz a saját hormonjaidnak is odaversz, ami megint nem épp jó dolog, ha zsírosodni hajlamos vagy.
2020. júl. 10. 00:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez mar nem olyan egyszeru. Bealltam 90kg ra es azon kivul hogy megy le a zsir nem hizok se nem fogyok 90-91 kg kozott vagyok amiota szedem. Annyi hogy Ami alul Volt zsir az megy le felul meg szelesedek. Hiaba eszek nem tudok hizni. Voltam orvosnal is azt mondta beallt a szervezetem valoszinu meg felgyorsult az anyag cserem. Szerintem alapbol amugy teszto hianyom Volt a nyakamat teszem ra mert amiota szedem azota normalis minden 😂😂😂 cirka 4 het utan kezdek erezni vmi extrat napi 5 szemtol. Hasamrol KB 5cm ment le vallam meg 5 El tobb lett meg formasodik a kezem nem csak egy paca.
2020. júl. 11. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Toljad báttya ez a beszéd 😁
2020. júl. 11. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!