Methandienone kùra hatàsai?
Figyelt kérdés
33 eves vagyok 90kg elso kuram kozben vagyok. Eloszor La Pharma 10mg metat toltam utana Genesis 10mg hasznalok most. Kerdes az hogy mit kellene ereznem a 20. Nap korul semmi extrat nem erzek 😂😂😂 Azon kivul hogy megszuntek az egyeb bajaim amik voltak. Mielott szedtem magas Volt a vernyomasom a szivem ossze vissza vert allando hasmenesem Volt mostmar minden normalis a vernyomasom, reggelente a WC n minden oke. Libido minden normalis azon kivul, hogy Minimum 1 ora 1 menet 😂😂 de tomegbe erobe szinte semmit nem vettem eszre.2020. júl. 6. 08:56
1/7 clint válasza:
A La Pharma évek óta fos. A Genesis meg 50-50 %, hogy jót kapsz. Sajnos kifogtad.
2/7 anonim válasza:
3 hét az semmi, majd 4-5 hét ott már érzed, látod. De ilyen szemes xart minek szedsz? Kipisálod mindet ha vége, vagy szuri vagy semmi
3/7 clint válasza:
Dekaszuszi akkor te is gagyit használtál, bár manapság ez nem meglepő... az igazi methandione két hét után már bőven érezhető. Annak idején a rózsaszin anabol és a kék szivecskés dana(amikor még benne volt a hatóanyag) még aránylag minőségi izmot is fel lehetett pakolni. (2000 évek közepe)
4/7 A kérdező kommentje:
Igazabol az lenne a cel hogy minel hamarabb felfujjon es utana le is menjen. 140kg rol nagyon gyorsan fogytam le 90kg ra. Es a borom elbasztam a cel az lenne hogy a gravitaciot legyozzem utana meg ra dolgozni hatha meguszom a mutetet.
2020. júl. 8. 19:46
5/7 clint válasza:
Ez nem ilyen egyszerű. Ha hízékony vagy, akkor meg kb zsíros maradnál kúra után. Plusz a saját hormonjaidnak is odaversz, ami megint nem épp jó dolog, ha zsírosodni hajlamos vagy.
6/7 A kérdező kommentje:
Ez mar nem olyan egyszeru. Bealltam 90kg ra es azon kivul hogy megy le a zsir nem hizok se nem fogyok 90-91 kg kozott vagyok amiota szedem. Annyi hogy Ami alul Volt zsir az megy le felul meg szelesedek. Hiaba eszek nem tudok hizni. Voltam orvosnal is azt mondta beallt a szervezetem valoszinu meg felgyorsult az anyag cserem. Szerintem alapbol amugy teszto hianyom Volt a nyakamat teszem ra mert amiota szedem azota normalis minden 😂😂😂 cirka 4 het utan kezdek erezni vmi extrat napi 5 szemtol. Hasamrol KB 5cm ment le vallam meg 5 El tobb lett meg formasodik a kezem nem csak egy paca.
2020. júl. 11. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!