2 évig keményen edzettem, szó szerint zabáltam, mellette tápkiegészítőket ittam és még úgy is csak 78kg-ig tudtam felmenni. Most újra akarom kezdeni az edzést és a kérdésem az lenne, hogy ezzel a testsúllyal elkezdhetem e szedni az oxymetholone-t? Egy kúrát akarok csak levezetni. A kúra alatt/után mire számítsak?
(Tudom hogy nem tesz jót a májnak, vesének stb stb. Nem erre vagyok kíváncsi!)
2 ev edzes utan miert akarsz koxolni? 2 ev alatt 8 kilo (izom) teljesen korrekt. Boven van meg benned potencial. Majd ha edzel 5-10 eve akkor kellene ezen gondolkodnod.
De ha szet akarod cseszni a hormonrendszered + a mellekhatasok akkor nyomd nyugodtan. Foleg ha nem akarsz versenyezni sem...
2021. aug. 12. 23:33
2/5 anonim válasza:
Sittes cucc. Eleg karos.. Kurv.asok vizet kot meg. Kura utan hamar osszeesel. Foleg ha nem allitasz vissza rendesen es szemettel tomegelsz. Jobban jarsz ha vmi rendes cuccot szursz.
2021. aug. 12. 23:58
3/5 anonim válasza:
Az oxy pont az egyik legerősebb/ leggyilkosabb orál szteroid. úgy fogsz tőle kinézni mint egy víztorony, mert baromi sok vizet köt meg. Max 4 hétig használd, de ennyi idő alatt is tönkre vágja a májad/gyomrod, ami nem annyira poén. Kúra után kell visszaállítás, ezt vedd komolyan :) Megjegyzem 4 hetes kúrába felesleges belekezdeni, és ha már a pct miatt úgyis szúrni kell akkor én a helyedben valami minőségibb depos szteroidot választanék
2021. aug. 13. 06:51
4/5 anonim válasza:
Nem akarok vészmadárkodni, de szerintem folytasd a zabálást, tápkieg. szedést és a súlyok emlegetését, ezt a szert meg felejtsd el, mert lehet utána komolyabb bajod lesz, mint a soványság.
2021. aug. 13. 12:14
5/5 anonim válasza:
Ha meg érzékeny arra a sz@rra a veséd akkor tönkre is vágja jó gyorsan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!