Szteroid (Danabol) szedése mellett borotválnom/gyantáznom kell magam? (kiszőrösödnék nagyon)?
Figyelt kérdés
"kokszosok" gyantázzák esetleg borotválják magukat..?
3 éve gyúrok tésztán..fehérjékkel.. most el akarok kezdeni egy Danabol kúrát 200 DB-os.. kiszőrösödnék tőle, ja és még annyit hagy kérdezzek hogy a kúra után kellene-e valami hormon vissza állító vagy ilyesmi..? előre is köszönöm a választ..csak értelmes válaszokat várok..!!
2013. szept. 25. 18:13
1/15 Osynho válasza:
A szőrösödés lesz a legkisebb gondod...
2/15 anonim válasza:
ne szedd ezt a szart olyan idegesítő, hogy sokan akarnak ilyeneket szedni de nem értenek hozzá. az lesz a legkisebb gondod hogy kiszörösödsz szétcseszed a májad, a veséd, a hormonházatrtásod és feljön egy csomó viz ami utána lemegy senki nem szed ilyen ratyit de semmilyet ne szedj nem éri meg
3/15 anonim válasza:
Hát ennyi tudással ne kezdj el koxolni szerintem. Amúgy sem, de így meg végképp felejtsd el. Pont a legócskább cuccal akarsz valamit elérni? És az utókúráról gőzöd nincs, itt akarsz erre ismeretlen emberektől választ kapni? És ha leírok valamit, honnan tudod, hogy igaz? Olvasgass még a témában, de inkább felejtsd el a cuccot örökre, ha nem versenyzel.
4/15 anonim válasza:
Ha már szteroidon kondolkozol ne danabol legyen jotanács.
Es igen kell tesztoszteron visszaálito ez legális kapsz a scitecbe is.p
It válogass: [link]
5/15 anonim válasza:
utolsó, ez magad sem gondolod komolyan ugye? Hát hogy a rákba gondolod bakker hogy elég egy ilyen tesztó optimalizáló? Ne legyél már te is tudatlan!!
Akkor leírom: kúra után 30 szem zitazonium a minimum ember!
Kúra közben pedig proviron kell.
6/15 anonim válasza:
Nyugi, a kórházban majd az ápolók is leborotválnak, ha kell.
7/15 anonim válasza:
Nyugi monti:D Bocs elfelejtettem odairni a kura közben kell vesevédö.
8/15 anonim válasza:
Májvédő kell. De tesztoszteron visszaállítónak nem elég egy sciteces sza r, ezt kéne felfogni.;)
9/15 anonim válasza:
Amugy szerintem nem gyur ő 3 éve akkor azért már többet tudna a testépitésről.Szerintem max 2 honapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!