Mi a véleményetek az Andriol testocaps készítményről ?
,,Az Andriol Testocaps kapszula a tesztoszteron pótlására szolgál"
Szóval de, beleavatkozik, és csak és kizárólag vényre kapható gyógyszer.
Szóval előbb konzultálj a háziorvossal, és nézesd meg a hormonszinted.
Több mint egy éves az adott cikk. De ezt a Andriol Testocaps gyógyszert csak szak orvos írhatja fel. Legalább is legálisan csak szak orvos írhatja fel. Még a házi orvos sem írhatja fel! De erről itt van egy bővebb információ: [link] - Egyébként nekem annak idején 17 évesen az endokrin orvos írta fel, és 3 hónapig szedhettem én is csak. Utána leállított az orvos a szedésről. Ez egy gyógyszer! És nem tet építésre szolgál. Az adott linken olvashatod, hogy ezt a gyógyszert tízen éves serdülő korú fiúknak (Nálam 17 évesen írták fel), illetve fiatal férfiaknak írják fel. Ugyanis a Andriol Testocaps férfi hormonok pótlására is szolgál illetve a következő betegségek valamelyikére írják vagy írhatják fel: "mpotencia, nemzőképtelenség, csökkent nemi vágy, fáradékonyság, depresszió és
csontritkulás, amelyeket az alacsony hormonszint okoz." - Szóval ez egy vény köteles gyógyszer, amit csak szakorvos írhat fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!