Heti 5 edzes mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Hétfő - váll tricepsz mell
Kedd - binyó hát
Szerda - láb törzs has
Csütörtök - -
Péntek - vall tricepsz mell
Szombat - binyó hát
Vasárnap - -
Mit gondoltok erről?
2021. júl. 29. 19:45
1/10 A kérdező kommentje:
Kardiot nem csinalok miota fizikai munkat végzem.
2021. júl. 29. 19:45
2/10 anonim válasza:
Nem igazán értem soha, hogy milyen választ vártok ezekre a testrészfelsoroló kérdésekre
Amúgy a nem kardiózommal toltad túl a provokatív trollkérdést
3/10 anonim válasza:
Elmegy, bár heti 1 x elég naturalban minden izmot, 2x a lemaradt részeket
4/10 anonim válasza:
hármas
naturálban 2x illik edzeni egy izmot/hét, 48 órás a fehárjeszintézis
6/10 anonim válasza:
mit? :D
2021 van nézz szét kicsit a testépítés világában a szarrá avult builderen kívül is
7/10 anonim válasza:
Te meg mutass fel valami eredményt tesvírem ne csak a mujálód járjon mert így elég hiteltelen vagy
8/10 A kérdező kommentje:
Arra voltam igazabol kivancsi nem e sok.
2021. júl. 30. 04:44
9/10 anonim válasza:
Alapjáraton nem sok,próbáld ki hogy elégnek érzed-e a pihenést,ha nem lassul le a fejlődés akkor működik.Bár legalább 0,5-1 év tapasztalattal érdemes ilyen felbontást csinálni szerintem mert kevesebb tapasztalattal nem érdemes ennyire lebontani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!