Arthroxon plust szeretnék szedni 23 évesen, mivel nagyon recseg a térdem. Milyen adagolást ajánlanátok?
Beszélgettem egy versenyző testépítővel/tapkieg.bolt arussal. Ő ezt ajánlotta és azt, hogy reggel éhgyomorra 2 szem és este lefekvés előtt 2 szem jó lesz nekem.
Valamint csodálkozott, hogy már 23 évesen megelőztem őt (kb40-45)izuleti gondok terén.
De tenyleg, lepcsozesnel is pl minden lépcsőfokon reccsenek egyet, saját súlyos gugolasnal is minden le-és felmenetnel.
Könyököm és csuklom, bokám csak akkor fáj, ha nagyon Sokat hosszú időn át terhelem.
Volt egy (elvileg) örökletes ízületi gyulladásom, mi miatt egy hónapig járni nem tudtam, de már 3-4 éve kikuraltak belőle. Most pedig szeretnék edzeni és szeretnem ha segítséggel latnatok el esetleg, ha van tapasztalatok.
Szomoruan vennem azt, ha azt mondanátok ne edzek. :/ kezdek elpocakosodni és szeretnék jobban kinezni.
Glükozamint szedni alapvetően nem hülyeség, de kérdezd meg a gyógyszertárban olcsóbb és jobb megoldást fognak neked ajánlani szerintem.
Konkrétan hol recseg a térd felett vagy a comb és a sípcsont között?
Mert a két dolog mást jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!