Étrend nélkül felesleges a kondi ?
Figyelt kérdés
Próbalok fehérjedús étkezést folytatni, meg elég szénhidrátot zsírt bevinni egészséges ételekből, de egyáltalán nem számolom miből mennyit, csak törekszem a sok fehérjére. Most ennyit tudok tenni, nincs lehetőségem mérni. Szerintetek így van értelme edzenem vagy hadjam az egészet úgy ahogy van ? 17F2021. júl. 20. 14:57
1/7 anonim válasza:
Értelme van maximum a fejlődésed mértéke és irama lesz egy kicsit korlátozottabb.
Egyébként ha nagyon kezdő vagy egyáltalán nem számít csak csináld.
2/7 anonim válasza:
kaloriabazis.hu, és máris van lehetőséged:) Kb.-ra meg meg lehet adni a főtt kaja tömegét.
Többiben az első válasz a mérvadó
3/7 anonim válasza:
Nem szerintem még valamilyen szinten jó is, ha nem gondolod túl a kaját kezdőként, amit leírtál azok jó szempontok. Kezdj el edzeni, és majd foglalkozhatsz többet a kajával, ha úgy érzed, hogy szükséges.
4/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi, akkor nem agyalok sokat ezen :)
Élvezem az edzést, szóval semmiképp sem hagyom abba, csak nálam, "ha már csinálok valamit, azt csináljam rendesen" elv jászik :D
Hát max szemmértékre tudnék mondani valamit, az meg ugye khhm. 😂
2021. júl. 20. 15:30
5/7 anonim válasza:
Én 2 éve edzek és soha nem számoltam a kalóriát de így is sokat fejlődtem.Rosszabb nem lehet ha számolod a kalóriákat,fehérjét stb de ha nagyon nem akarod akkor nem muszály.Kezdőként könnyű mert nagyon gyorsan fejlődsz,ha érzed hogy lelassul akkor érdemes lehet pontosan számolni a makrókat.
6/7 anonim válasza:
Nem, de szerintem egy cseppet sem nehéz a boltban csoki helyett husit venni. Gyakorlatilag csak az útvonal más (mármint a boltban :D), az összeg pedig kevesebb a végén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!