Fenékre edzés kérdések?
Sziasztok!
Szóval mától szeretnék elkezdeni fenékre edzeni. És ehhez lenne pár kérdésem.
Én most éppen fogyásban vagyok, 81 kilorol kezdtem, moat 75 vagyok. Viszont a fenekem kicsi a testemhez képest. Ezért szeretnek rá edzeni.
Kérdésem lenne, hogy milyen belemelígtö gyakorlatokat végezzek elötte? Illetve ha pl kardiózok előtte 20-30 percet, mehet utána a fenék edzés? Mert egyszer azt olvastam hogy a kardiót és az izomepítést nem lehet egymás után csinálni, hanem különböző napokon kell.
Illetve ha én most a fogyókúra miatt 1400 kalóriát eszek, ebböl kb 120-150 g ch, és 50 g fehérje (vegetáriánus vagyok, számomra nem egyszerű sok fehérjét enni), ennyivel is lehet formásítani a feneket?
Nem írtad, h kezdő vagy-e, hogy mennyi idős vagy. Magasságod? Gondolom lány vagy
A probléma az lehet, hogy ha nem vagy eléggé feltöltve CH-val, akkor a kardiónál kiürülhet. Nekiállsz súlyzózni és mivel nincs CH-d, az izmaidat kezdi bontani a szervezet, mert abból van a gyors energia.
"Illetve ha én most a fogyókúra miatt 1400 kalóriát eszek, ebböl kb 120-150 g ch, és 50 g fehérje (vegetáriánus vagyok, számomra nem egyszerű sok fehérjét enni), ennyivel is lehet formásítani a feneket?"
Először meg kell tanulnia a testednek, hogy a zsírt égesse. Lehet, h kevés ez a kalória. Számold ki a napi összégetéseid, és maradj enyhe kalóriamínuszban. És több fehérje is kellene
Ha kezdő vagy, akkor nem kell az elején semmit túltolnod. De lehetetlen minden variációt leírni, kevés infót adtál meg
"Az ember fogazata MINDENEVŐ, nem pedig nővényevő, ahogy ragadozó sem."
És nem is a fogazat a mérvadó. Az emésztőrendszer is lehetővé teszi a vegyes táplálkozást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!