A börtönben hogy gyúrják ki magukat az emberek, mikor
ott nincs lehetőség étrendre?
Figyelt kérdés
Annyi ilyen "börtönben kigyúrtam magam story van
Tény a börtöngyúrósok mind fedettek,egyik sem száraz ,én csak úgy tudom elképzelni, hogy a "nagymenők" sok kajához jutnak (elszedik másét stb...) és így fedetten de megizmosodnak,esetleg csempésznek be koxot, vagy alapból izmosan kerülnek be,de ezt a kategóriát most hagyjuk ki.
Igen, engem is érdekel, meg a kérdezőt is. Mi olyan furcsa ebben?
2021. júl. 1. 21:05
12/28 anonim válasza:
Mert az emberek csak köpködnek a magamfajtákra.
2021. júl. 1. 22:41
13/28 anonim válasza:
12# kopkodnek? Kapasbol 60 embert ismerek akik bortonbe voltak, olyanok is akik bunt is elkovettek nem csak ilyen embercsempeszet, hanem gyilkossag stb. soha eszem agaba se jutott volna az eszembe máshogy nézni rájuk. Kocsmaros vagyok, és kepzeljetek 20 hitelre ivóból 13 volt börtönben, soha semmi problema nem volt a penzzel, mindig behozták.
2021. júl. 1. 23:01
14/28 A kérdező kommentje:
Igen,érdekel a téma 😃
2021. júl. 3. 19:30
15/28 anonim válasza:
Akkor tesvíreim tiétek a pálya, irány a sitt
2021. júl. 3. 19:53
16/28 anonim válasza:
15-ös! Te egy igazi barom vagy, gratulálok!
Azért kérdezte meg itt a kérdező, hogy ne kelljen azért börtönbe mennie, hogy ezt megtudja. Ha nem tudod a választ, vagy nem akarsz értelmesen hozzászólni, akkor minek írsz ostobaságokat?
2021. júl. 3. 20:02
17/28 anonim válasza:
Személyesen is ekkora arcod lenne? Gyere találkozzunk megnevellek ha apádnak nem sikerült
2021. júl. 3. 20:08
18/28 anonim válasza:
Hűha, na az ilyen sittesekkel van a baj, nem akikrol fentebb írtam. Aztgondolod, hogy ha mar voltal sitten akkor barkinek beszolhatsz a neten? Eléggé alja ez így...
2021. júl. 3. 23:27
19/28 anonim válasza:
Hol találkozzunk majom?
2021. júl. 3. 23:28
20/28 anonim válasza:
Nekem van egy csomó sittes haverom. Majd akkor rákérdezek náluk a pontos menüre:)
Mondjuk arra emlékszem, hogy a múltkor az egyik srác hozott retró májkrém konzervet és akk megmutatták, hogy hogyan kell ezt enni kenyér nélkül. A fedeléből hajtogatott a srác egy kanalat és akk mindenki evett belőle egy falást és közben nosztalgiáztak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!