A börtönben hogy gyúrják ki magukat az emberek, mikor ott nincs lehetőség étrendre?
Figyelt kérdés
Annyi ilyen "börtönben kigyúrtam magam story van
Tény a börtöngyúrósok mind fedettek,egyik sem száraz ,én csak úgy tudom elképzelni, hogy a "nagymenők" sok kajához jutnak (elszedik másét stb...) és így fedetten de megizmosodnak,esetleg csempésznek be koxot, vagy alapból izmosan kerülnek be,de ezt a kategóriát most hagyjuk ki.
2021. jún. 29. 21:18
1/28 anonim válasza:
Kox, kaját csórnak egymástól + valamennyi edzés.
2/28 anonim válasza:
Jön a csomag, a büfében vehet kaját, meg napi 2500-3000 kalória amit kapnak 3 étkezésre naplopás és edzés mellett teljesen jó lehet egy felnőtt embernek a fejlődésre, akinek már nem 100 ezerrel pörög az anyagcseréje.
3/28 anonim válasza:
Kox simán bejut, azert kaját kapnak ott, plusz mostmar pénzt lehet küldeni, és ők ott tudnak maguknak vásárolni. Konditerem is van heti 2szer,ha jól tudom, tobbi napon meg fegyenc edzes. Megoldhato ez.
4/28 anonim válasza:
Fingotok nincs róla, szerintem egyikőtök se volt bent🤦 én pár évet leültem tudom mi a dörgés bent
6/28 anonim válasza:
#4 Igen nekem fogalmam sincs milyen az élet bent, és nem is akarom megtudni. Sajnálom hogy te ültél, de ezzel nem kéne felvágni.
7/28 anonim válasza:
Csak az oxy és mehet a csoda :D
8/28 anonim válasza:
Az ilyen kis csírákat mint ti, gyorsan faxra húzzák🤣
9/28 anonim válasza:
4-es! Akkor írd meg légy szíves a válasz, mert a kérdés lényege pont ez lenne, hogy megtudjuk hogyan edzenek a börtönben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!