Mennyire kell a kaják kalória számolgatását komolyan venni? 20/F
Egy pár hete kezdtem el edzeni és teljes váltás történt az étrendemben. Semmi cukros üdítő, csoki, minőségi ételeket veszek: bulgur, durum tészta, zöldségek.
Kezdem jól érezni magam a bőrömben de ez lehet hogy ez azért van mert megnőtt az önbizalmam hogy már egy hónapja nemet mondok arra amit korábban napi szinten ettem
Elkezdtem jobban beleásni magam a témában és látom hogy különböző Builder oldalakon mennyire pontosan kiszàmolják a kaját.
Kell ez nekem ha nem akarok versenysportoló lenni csak jól kinézni??
Nekem ez plussz stresszt ad hogy mindent dkg-ra pontosan mérni, miközben az étrendem már egészséges
Most fogyni szeretnék ezért napi 5x eszek kevesebbet de szemre mérem csak. Nem telíttettem el a hasam mint korábban.
Most ha nem számolok ki mindent akkor azon múlik majd a kockás has pl?
Mást is látok hogy egészséges étkezéssel, mozgással szép eredményeket ér el a testén. Véresen komolyan kell számolni?
Ahogy említettem nem célom a versenyzés!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!