Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire kell a kaják kalória...

Mennyire kell a kaják kalória számolgatását komolyan venni? 20/F

Figyelt kérdés

Egy pár hete kezdtem el edzeni és teljes váltás történt az étrendemben. Semmi cukros üdítő, csoki, minőségi ételeket veszek: bulgur, durum tészta, zöldségek.

Kezdem jól érezni magam a bőrömben de ez lehet hogy ez azért van mert megnőtt az önbizalmam hogy már egy hónapja nemet mondok arra amit korábban napi szinten ettem

Elkezdtem jobban beleásni magam a témában és látom hogy különböző Builder oldalakon mennyire pontosan kiszàmolják a kaját.

Kell ez nekem ha nem akarok versenysportoló lenni csak jól kinézni??

Nekem ez plussz stresszt ad hogy mindent dkg-ra pontosan mérni, miközben az étrendem már egészséges

Most fogyni szeretnék ezért napi 5x eszek kevesebbet de szemre mérem csak. Nem telíttettem el a hasam mint korábban.

Most ha nem számolok ki mindent akkor azon múlik majd a kockás has pl?

Mást is látok hogy egészséges étkezéssel, mozgással szép eredményeket ér el a testén. Véresen komolyan kell számolni?

Ahogy említettem nem célom a versenyzés!!!!

2021. jún. 29. 15:11
 1/6 MadSeal ***** válasza:
100%
Nem kötelező, de megkönnyíti a diétát. Nem kellesz aggódnod, hogy túl sokat fogysz, vagy épp túl keveset, ehetsz néha olyan ételeket is, mint a többi halandó, nem kell 100%ra tisztán enned, ha az bele fér a napi keretbe. Nekem nagyon sokat segített, persze ismerek versenyzőt is, aki még verseny előtt sem számol. Valakinek az idegeire megy a méricskélés, valakinek (a legtöbb túlsúlyos embernek) meg pont ez a kulcs.
2021. jún. 29. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért nagyjából tudd, hogy mennyit eszel. Hiába "egészséges" ha ezzel léped túl a napi kalória mennyiségedet akkor nem fogsz fogyni.
2021. jún. 29. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Csak annyira, amennyire komolyan akarod venni a fogyást/súlytartást/tömegnövelést.
2021. jún. 29. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi a cél?
2021. jún. 29. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Dehogy kell, hobbi gyúrosként egyél fehérjedúsan, gyurjál aztán jön az izom szépen lassan
2021. jún. 30. 01:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Celfuggu. Ha jo az atlagos akk nem kell. Ha ki akarsz tunni akkor kell
2021. jún. 30. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!