Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék a leghatékonyabb...

Hogyan tudnék a leghatékonyabban tömeget növelni?

Figyelt kérdés

Az addig megvan, hogy egyek hányinger érzetig, amennyit csak tudok, viszont a hányinger érzet után, az esetek többségében jön a hányás is..., és akkor minek egyek olyan sokat, ha utána úgyis ki hányom?

Tömegnövelő porokat is szedek (jumbo), valamint fehérje porokat is.

Rendszeresen edzek.

184cm magas 67kg vagyok, lassan 2éve, és egyszerűen képtelen vagyok hízni...

2021. jún. 17. 07:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát 67 kg-hoz pedig nem kell túl sok kaja

Mit eszel egy nap ?

2021. jún. 17. 07:53
 2/9 anonim ***** válasza:

ez az egyél hányásig egy baromság. a dolgok felét valószínűleg nem tudod megemészteni és csak félig emésztve lehúzod a wc-n.

egyél többször kevesebbet, próbáljál meg emésztés segítő enzimetek szedni.

2021. jún. 17. 08:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Én sem tudtam hízni sokáig akármit csináltam.Szedtem kreatint,fehérjét,tömegnövelőt,mindent.Zabáltam,keményen edzettem de semmi.Aztán pár év múlva magamtól híztam.Korral jár szerintem.Erre mondják,hogy megemberesedsz.
2021. jún. 17. 08:51
 4/9 A kérdező kommentje:

1-es: főt kaját.

Anyum főszakács egy iskolai menzán, és onnan hordja haza a kaját, valamint szokott főzni, vagy rendelünk éttermekből.

3.az genetikától is függ.

Sok olyan embert ismerek, akik 40éves létükre is vékonyak.

És az én családomból mindenki ilyen vékony.

2021. jún. 17. 13:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Értem, hogy kaját eszel. De mit???

Írd le hogy egy nap mennyi kalóriát viszel be, meg a makrókat.

2021. jún. 17. 14:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Főt éttelt...

Mindennap mást,

Szóval tegnap rántott húst, tört krumpival, pizzát, valamint valamilyen húsoss levest, aminek nem tudom a nevét.

Mai nap, vadast, és rakott krumplit.

Nem tudok konkrétumot írni, mert mindennap más főt kaját eszek...

A kalóriát meg nem számolom.

Napi 5x étkezek, ebből 2alkalommal van időm annyit enni, hogy tele egyem magam, továbbá reggel mikor felkelek, és este mikor le fekszem, iszok jumbo tömegnövelőt.

2021. jún. 17. 15:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Könyörgöm konkrét kcalt, szén-hidrát, fehérje, zsír bevitelt írjál már le ne az étel nevét....

Mi az hogy nem számolod a kalóriát? Akkor hogy akarsz tömegelni? Miből gondolod hogy már eleget eszel ha nem tudod mennyit eszel? :D

Ez amit te csinálsz ez egy lóf@sz, nem tömegelés. Önmagában az, hogy tele eszed magadat semmit nem jelent. Hiába zabálod tele magadat, ha amúgy semmi makró nincs benne.

Jumbot meg megmosolyogjuk már csak így 2021-ben

2021. jún. 17. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Írtad azt egyik nap ettél levest, de sztem mindig egyél levest, vagy ha nem, akkor próbáld valahogy bepótolni a levest (ne proteinnel meg porokkal, szinte semmit érnek).
2021. júl. 8. 10:46
 9/9 anonim ***** válasza:

"ne proteinnel meg porokkal, szinte semmit érnek"

ok

2021. júl. 8. 11:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!