Egy ilyen test mennyi idő naturálba ? (Kép)
2021. jún. 13. 23:03
2/17 anonim válasza:
Ez meg hozhato ha jo a genetika. De szerintem tobb mint 2 ev. Kinek mennyi
3/17 anonim válasza:
Ekkora tömeget ilyen szárazsággal a nem versenyzők közül 10-ből 9 soha nem fog elérni.Én inkább 4 évet mondanék,nagyon minimum 3 de azt úgy hogy tényleg mindent jól csinálsz,ami meg nem úgy lesz.Persze ez nagyban függ attól hogy honnan kezdesz.
4/17 anonim válasza:
Soha nem leszel ilyen koksz nélkül
7/17 anonim válasza:
Persze gyiken fogom mutogatni magam h felismerjenek xD + televan ratyival az egesz.
8/17 anonim válasza:
Látod kamu vagy, én már sokszor raktam fel magamról, de nem is hazudom magam naturalnak, akkor sem ha 10 éve kb nem koxoltam
9/17 A kérdező kommentje:
Mióta edzetek kb. milyen testet értetek el ? Elégedettek vagytok az eredményeitekkel ?
2021. jún. 14. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!