Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék hízni, nőni?

Hogyan tudnék hízni, nőni?

Figyelt kérdés

55 kg -os férfi vagyok, 175 cm magas szeretnék nőni és hízni is. 23 éves!

Hiába eszem bármennyit, átmegy rajtam, gyakorlatilag a wc-ben végződik minden...

Hiába edzem bármennyit, nagyon minimális izmot szedek fel, meg sem látszik. Még zsírt sem tudok felszedni, pedig már azzal és elégedett lennék!

Emlékszem a bátyámnak valamilyen súlyos emésztőrendszeri betegsége volt (még mindig van, nem gyógyítható), valamilyen sztereoid-ot kapott és 5 cm-ert nőtt és 10 kg-ot hízott (55 kg-ról 65 kg-ra) 3-4 hónap alatt kb... Nyílván én ezt nem szedhetem, mert nekem nincs ilyen betegségem, de valami hasonló biztos van.

Nem tudom mi lenne a megoldás!

2021. jún. 12. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
2021. jún. 12. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
A kalóriatöbblet mindenkinek beválik. Kezdd el számolni a kalóriákat. Több kalóriát kell bevigyél, mint amennyit elégetsz. Ha ez megvan, akkor hízni fogsz. Ha nincs meg, akkor ehetsz te naponta tizenötször is, akkor sem fogsz hízni.
2021. jún. 12. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Gilisztás vagy?

Azok ilyenek, hogy esznek azt semmi, de sokszor azoknak még alul se jön ki.

2021. jún. 12. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Hagyjuk már ezt a "hiába eszek rengeteget, mégse hízok" típusú baromságot. Olyan ételeket kell enni, amik megfelelnek a sporttáplálkozásnak: sok rost, sok fehérje, sok vitamin, sok lassú felszívódású szénhdrát és sok telítetlen zsírsav. Nem fokhagymakrém levest kell enni finomfőzelékkel, hanem egy kicsit oda kéne figyelni a sporttáplálkozás szabályaira, és akkor mondjuk történhetne minőségi hízás.
2021. jún. 12. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Edz nagy sulyokkal. Csinalj alapgyakorlatokat, kajalj max 3 orankent.
2021. jún. 12. 15:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Szóval ahogy írták kalória többlet kell de nagyon , nézz szét neten hardgainer tippeket keress , mellé edzz keményen. Lassú folyamat lesz de megéri hosszútávon.
2021. jún. 13. 01:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ögyél b+
2021. jún. 13. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!