Ha nem edzek lábra,akkor nem fogok fejlődni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 08:31
A kérdező szavazást indított:
Ez így van!
Tapasztald meg magad és rájössz...
Csak 1 mítosz
13 szavazat
2/25 anonim válasza:
Sose értettem ezt a dolgot. A lábad nem tartozik hozzád? Vagy nincs kedved megerőltetni magad? Akkor minek gyúrsz?
3/25 A kérdező kommentje:
tehát,láb edzés nélkül 1 kalapot sem ér az egész gyúrás,azzal érdemes kezdeni,vagy az is legyen benne?
2021. jún. 9. 09:24
4/25 anonim válasza:
Hát, az fejlődik amit edzel, vagyis a felsőtested alapvetően tud fejlődni attól, hogy nem lábazol. Ez a "guggolástól nő a bicepszed mert annyi tesztoszteront termel" szöveg bullshit. De ilyen gyenge láncszemeket hagyni egy olyan tényező, ami hosszútávon gátol a fejlődésben, pláne a lábnál, ami elég nagy része a testednek és fontos. Ha gyenge a lábad, fel sem fogsz tudni emelni nagyobb kézisúlyzókat csak, hogy egy példát mondjak. Eleve a láb edzés sem vegytisztán comb-vádli, a gerincmerevítők is ott kapnak a legtöbbet. Tehát ha az egész test ereje nem nő, akkor meg fogsz rekedni egy szinten. Innen már kicsit specifikusság kérdése, hogy mire mennyi energiát fordítasz. Nyilván egy tornász nem fog 200 kilóval guggolni, mert az pont a céljaival ellentétes. De ez nem jelenti azt, hogy ne végezne mondjuk "reverse hyper"-t, ami kvázi már lábazásnak is tekinthető.
5/25 A kérdező kommentje:
Akárhogy nézzük, láb legyen az edzésben mert nem ér az egész semmit akkor...
2021. jún. 9. 09:59
7/25 anonim válasza:
Labat kell edzeni mert röhelyes egy aránylag jo felsőtest gyenge edzettlen lábakon.Xarul néz ki!
Így ezért nem igazán ér semmit.
Masrészt ha azt akarod tudni hogy a felsőtestet ki lehet e formálni,(most ne mr olympia szintre kell gondolni)akkor a valaszom: Igen.Tehát ilyen ertelemben nem igaz,hogy labedzés nélkül semmit se ér az edzes!
De te magad is utannanézhetsz ezeknek milyen borzalmas az eredmenye..Skipping leg day pics címen
8/25 anonim válasza:
Eddz arra, amire jól esik. Ha téged nem érdekel, hogy izmosabb legyen a lábad, akkor nem kötelező rá edzeni. Én is mindig megkaptam, hogy kimaradt a lábnap, pedig mindig edzettem rá, de a felsőtestem sokkal látványosabban fejlődött (közel sem vagyok kigyúrva) a lábam meg nagyon vékony genetikailag.
9/25 anonim válasza:
8.Ha a lábam vékonyabb genetikailag akkor csak arra edzek egy darabig, másra nem.
10/25 anonim válasza:
#9 Edzettem rá tisztességesen, nem fejlődött úgy mint a felsőtestem. Ettől függetlenül nem vagyok nevetségesen aránytalan, annyira nem érdekelt sosem a dolog, hogy csak lábra edzek ennél is keményebben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!