Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet inni napi 0.5deci...

Lehet inni napi 0.5deci olivaolajat kalorianoveles erdekeben?

Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 16:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Inkább akkor már egyél pár szelet zsíros kenyeret vastagon megkenve paradicsommal. Ezzel letudva a ch bevitel egyrésze is. Nyilván nem a legegeszsegesebb opció, de ha igy akarod...
2021. jún. 1. 17:06
 2/15 anonim ***** válasza:
66%
Hát, ha nem fosat meg, akkor nem látok rá okot, miért ne lehetne, csak a miértjét nem értem. Akkor már biztos, hogy inkább olajos magvakat ennék, azoknak is a fele zsír, csak egy csomó hasznos tápanyag is van bennük.
2021. jún. 1. 17:23
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát, kicsit soknak tűnik... Süss több zsírral, azzal talán könnyebben kijöhet több kalória, bár végül is az eredmény ugyanaz; vagy esetleg leöntheted vele a rizst is, végül is...
2021. jún. 1. 21:29
 4/15 anonim ***** válasza:

Hogyhogy nem jön össze az elég kalória?

A testsúlyod körül meg kell lennie a zsírnak is (grammban) = ha 50 kiló vagy akkor simán mehet 50g zsír is, akár valamivel több is

2021. jún. 1. 21:30
 5/15 A kérdező kommentje:
60 kiló vagyok és 2800kcal-al nem hízok semmit. így is 90g zsírt eszek, még akarok olajat a kcal miatt
2021. jún. 1. 21:42
 6/15 anonim ***** válasza:

"60 kiló vagyok és 2800kcal-al nem hízok semmit. így is 90g zsírt eszek, még akarok olajat a kcal miatt"

2800 Kcaltól önmagában nem hízik az ember, ha pl. napi 3000 kcal az égetése. Kiszámoltad a pihenőnapi és az edzésnapi kalóriaszükségleted? Mert érdemes lenne. Anélkül nem megy a diétatervezés

(Még mielőtt valaki belekötne, a diéta étrendet jelent, nem fogyókúrát, tehát van pl. tömegnövelő diéta is)

2021. jún. 2. 11:10
 7/15 anonim ***** válasza:

Hát, ha még több rizst és zabot nem tudsz enni, akkor végül is nem maradt más... egyébként meg figyeld magad, ha nem lesz bajod tőle, akkor szerintem nyugodtan mehet. Amúgy a magvak is jók, csak persze sokkal drágábbak; esetleg valamennyi szalonna is, sütve bele a kajába ad egy kis extrát (20-25 grammban még nincs benne semmiből durván káros mennyiség.)

Szóval, egy próbát megér, ha nem bírod, az úgyis feltűnik, a ketósok még ennél is több zsírt esznek, csak ch nélkül.

2021. jún. 2. 11:10
 8/15 A kérdező kommentje:
6# papiron ehhez a súlyhoz már 2500től hiznom kellene:D
2021. jún. 2. 19:05
 9/15 anonim ***** válasza:
+ Nem lehet, hogy túl sokat edzel?
2021. jún. 2. 19:56
 10/15 A kérdező kommentje:
Nemhiszem, teljes testet csinálok, most váltottam push pull legre. De 2 hónap alatt 1 kg jött fel...
2021. jún. 2. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!