Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szevasztok valaki megtudja...

Szevasztok valaki megtudja mondani hogy a makrókból hány g/tskg kell? Loss fat étrendhez kéne

Figyelt kérdés

2021. máj. 25. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Több értelme van %-ban megadni a napi eloszlás szerint. Én kb 70-15-15 szerint csinálom, akár tömegelek, akár szálkásítok. 70 a ch.
2021. máj. 25. 23:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Inkabb kezd a normal 40/40/20 al aztan max varialod. A 70/15/15 nemhinnem h tul sok embernek bevalna eleg hulyeseg..
2021. máj. 27. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért lenne hülyeség a 70/15/15? Meg tudod indokolni?
2021. máj. 27. 18:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon keves a feherje meg a zsír is. Alacsony teszto szint plusz nem kap eleg tapot az izom. Meg ki akar 70kgosan 350g cht letolni minden nap. Nem is ertem milyen etrendel jon ez ki. Csak koret kb
2021. máj. 27. 22:41
 5/8 anonim ***** válasza:
A tesztoszteron szinted mitől lenne alacsony? Az izmodnak szerinted mennyi tápra van szüksége? Számolj utána, hogy mennyi izmot tudsz felszedni egy évben és hasonlítsd össze az ehhez szükséges többlet fehérjével. Ez nem azt fogja igazolni, hogy olyan sok fehérje kellene. Ez egy mítosz. Csak óriási anyagi érdekcsoportok vannak mögötte. A fehérje az a makró, amit ha nem ismernénk, semmit nem befolyásolna az életünkön. Nincs olyan, hogy valakinek baja lenne fehérje hiány miatt (aki nem éhezik!), sem olyan, hogy valaki nem fejlődik, mert nem visz be elég fehérjét. Keményen kell edzeni és elég kalóriát bevinni. A magas fehérje bevitel fontosságát már csak tévesen hozzákapcsolták. Azóta pedig nagyon sokan meglovagolták ezt.
2021. máj. 27. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:
A keves zsirtol lesz alacsony. Nem ertunk egyet de ahogy gondolod.. en szinte versenyformaban vagyok allandoan ezt ezzel ertem el. Nemhiszem h ugy osszejott volna. Nekem bevalt igy. Kb kimaxoltam a natural hatarokat. De ahany ember annyi fele szervezet. Az en 4-5ezer kcaltol kb mindenki elhizna en meg szalkas vagyok tole. Kinek milyen a genetikaja
2021. máj. 27. 23:03
 7/8 A kérdező kommentje:
és az alapanyag cserét hogyan kell kiszamolni 14 vagyok
2021. jún. 4. 16:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat,így fogom tervezni az arányokat 50/25/25
2021. jún. 4. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!