Kigyúrhatom magam annyira naturálba mint David Laid? Hasonló testalkattal rendelkezem mint ő. Széles váll keskeny csípő, csak még tömegelnem kéne (77kg/185cm) és 17 éves vagyok alacsony testzsirral.
2 es hozzászóló vagyok.
Az előttem lévőnek igaza van.
Még azt akartam írni, hogy amúgy jó korban kezdtél el edzeni csak így tovább!
Ha edzel heti akár csak 3x rendszeresen jobb kondiba leszel, mint az emberek 90% a középsuli után. Szval fölösleges lenne olyannak lenned, mint ez a srác.
Meg am pluszba még azt, hogy ez kicsit broscience, de a tapasztalatom alapján tényleg vannak test típusok. Ez az endo ecto morph.
Szóval magadhoz mérd magadat.
Egy haverom akivel edzeni kezdtem 16 évesen mindig túl vékony volt én meg mindig túl dagadt voltam.
Na most ő akárhogy edzett és diétázott soha nem lett olyan nagy, mint én, én viszont soha nem lettem olyan szálkás mint ő. (Én mindig csak szálkásabb akartam lenni ő meg mindig csak nagyobb.)
Viszont több év edzés után ő nagyobb én meg szálkásabb lettem azért.
Szóval szerintem fontos, hogy magadhoz vagy a hozzád hasonló alkatúakhoz nézd magad.
Keress rá Eugene Sandow ra, ő egy testépítő a szteroid feltalálása előtti időkből.
Szóval ő full natural, mert nem volt még cucc konkrétan... Sztem am sokkal jobban néz ki, mint a szteroidos emberkék...
2es vok.
Ja hasonlót össze lehet hozni 10 év után kb.
Olyat össze lehet, mint Eugene! :D
Mi az, hogy miért ne? Olvasgasd vissza mindenkinek, leírták százan, hogy miért nem. Ez a csávó egész évben így néz ki, az év minden napján ekkora, az év minden napján ilyen száraz. Ez a része nem lehetséges kox nélkül. Ez nem egy Mr. Olympia forma, ezt mindenki látja. Ha jó a genetikád és nagyon hatékony a diétád, akkor TALÁN meg lehet ezt csinálni sok-sok év edzés után naturálban, de hogy ezt nem tudod tartani pár hétnél tovább, az is biztos.
Ráadásul a srác 22 éves, kevesebb mint 7 éve kezdett el edzeni. Nincs az a genetika, és nincs az az étrend, amitől 7 év alatt te ilyen formát építesz fel, aztán pedig tartod egész évben.
Nem kell súlykolni a laikus kezdőkbe ezeket a bullshiteket, hogy "sok edzés, sok csirkemell, sok kreatin, egy kis tribulus, aztán X év alatt így fogsz kinézni"! Nem, nem fogsz így kinézni! Ne az ilyen formák motiváljanak! Vannak elérhető, de brutál fizikumok naturálban is. Azok motiváljanak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!