Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Honnan ered az a tévhit, hogy...

Honnan ered az a tévhit, hogy a lányoknak csak seggre kell edzeni?

Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom, de engem is érdekelne. Egyébként meg nem pontos a kérdéskiírás, ugyanis a tévhit szerint nem csak seggre, hanem hasra, pontosabb "kockahasra" is edzneki kell a lányoknak, másra nem. Guggolást se a combizom miatt csinálnak, hanem a formás popsi miatt.

Nyilván van benne olyasmi szándék, hogy egyszerűen a sztereotipikus női alakhoz nem tartozik hozzá az izmos kar és a széles hát, de attól még nagyon fontos lenne a lányoknak minden izomcsoportjukat megdolgoztatni, hiszen ha felborul az izomegyensúly, az sem esztétikailag, sem reumatológiailag nem jó.

2021. máj. 22. 23:07
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
szerintem onnan ered, hogy a nők alapvetően könnyebben gyúrnak lábra/alsó testtájra
2021. máj. 22. 23:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt szerintem senki nem gondolja,szimplán azért van így mert a legtöbb nő ezeket az izomcsoportokat részesíti előnyben kinézet szempontjából és főleg arra edzenek emiatt.
2021. máj. 22. 23:40
 4/6 anonim ***** válasza:
8%
Baromság. A lányoknak combra is kell edzeniük!
2021. máj. 23. 02:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Akik csak sggre edzenek a könnyebb utat választják,ennyi a lényege.Látványos,szeretik a palik,felsőtesttel meg nem kell nyűglődniük.
2021. máj. 23. 10:39
 6/6 anonim ***** válasza:
44%
Segg + has a lényeg lányoknál 90%-ban
2021. máj. 23. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!