Megéri leucint venni?
Nekem egyszer a barátnőm véletlenül leucint rendelt fehérje helyett. Ne akadjatok ki, nem ért egy kicsit sem a testépítéshez a lány, akkor volt életében először táplálékkiegészítő cég weboldalán, és hát benézte.
Amikor megjött a termék, akkor nagyon dühös lettem, de aztán rájöttem, hogy a leucin nagyon is jó, nagyon is hasznos kiegészítő. Remekül be tudom vele sűríteni a kávémat. Nagyon random vettem észre, de nagyon örültem. Azóta néha, ha eszembe jut, és van felesleges kidobni való pénzem, akkor szoktam leucint rendelni erre a célra.
Erre nagyon is alkalmas a leucin, kedves kérdező. Másra nem igazán, hiszen ha kellően fehérjedús az étrended, akkor rohadtul nincs szükséged leucin porra. Ha pedig nem fehérjedús az étrended, akkor a leucin legyen a legkisebb problémád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!