Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyiket használjátok, ajánljá...

Melyiket használjátok, ajánljátok?

Figyelt kérdés
SMR hengert szeretnék venni itthonra..edzőteremben vannak de itthonra is szeretnék egyet de annyi fajtát lehet vásárolni hogy csak na..! melyiket érdemes megvenni mik a különbségek közöttük a méretüket leszámítva?
2021. máj. 17. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem a HERVIS-bol van egy. Nem bonyolitottam tul.Meglattam a kassza mellett,megvettem. Elotte nem hasznaltam soha,csak olvastam rola. Hetente tobbszor hasznalom azota es mar kb. 1 eve megvan. Nem ment tonkre es nem valtozott meg az alakja sem.
2021. máj. 17. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Decatlonos teljesen jo. Csak elsonek ne a nagyon rücsköset vedd mert meg fogsz halni a fajdalomtol. 😂
2021. máj. 17. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Dechatlonos van nekem is. Kemeny, rucskos. Jocucc
2021. máj. 18. 01:37
 4/7 anonim ***** válasza:
A sima is tud fajni. Szerintem kb egyforman hatekony, nem vagyok benne biztos hogy a rucskos jobb de vszinu.
2021. máj. 18. 09:11
 5/7 A kérdező kommentje:
hát akkor nem értem h az egyik fajta miért huszonezer míg a másik csak pár ezer!? ha mindegyik ugyanolyan...
2021. máj. 18. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
A rücskös időtállóbb lehet, meg van ilyen műanyag váza én nekem szivacs van és csak ritkán használom, a rücsköset az edzőterembe próbáltam. Nagy igénybevételre az jobb lehet. Lehet hogy a rücskök kicsit jobban bojgatják a szöveteket, de nem éreztem különbséget.
2021. máj. 18. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Az en dechatlonosom belul piros kivul fekete kemeny rucskos az 6-7 ezer volt. Sztem nagyon jo
2021. máj. 19. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!