Melyiket használjátok, ajánljátok?
Figyelt kérdés
SMR hengert szeretnék venni itthonra..edzőteremben vannak de itthonra is szeretnék egyet de annyi fajtát lehet vásárolni hogy csak na..! melyiket érdemes megvenni mik a különbségek közöttük a méretüket leszámítva?2021. máj. 17. 20:49
1/7 anonim válasza:
Nekem a HERVIS-bol van egy. Nem bonyolitottam tul.Meglattam a kassza mellett,megvettem. Elotte nem hasznaltam soha,csak olvastam rola. Hetente tobbszor hasznalom azota es mar kb. 1 eve megvan. Nem ment tonkre es nem valtozott meg az alakja sem.
2/7 anonim válasza:
Decatlonos teljesen jo. Csak elsonek ne a nagyon rücsköset vedd mert meg fogsz halni a fajdalomtol. 😂
3/7 anonim válasza:
Dechatlonos van nekem is. Kemeny, rucskos. Jocucc
4/7 anonim válasza:
A sima is tud fajni. Szerintem kb egyforman hatekony, nem vagyok benne biztos hogy a rucskos jobb de vszinu.
5/7 A kérdező kommentje:
hát akkor nem értem h az egyik fajta miért huszonezer míg a másik csak pár ezer!? ha mindegyik ugyanolyan...
2021. máj. 18. 19:00
6/7 anonim válasza:
A rücskös időtállóbb lehet, meg van ilyen műanyag váza én nekem szivacs van és csak ritkán használom, a rücsköset az edzőterembe próbáltam. Nagy igénybevételre az jobb lehet. Lehet hogy a rücskök kicsit jobban bojgatják a szöveteket, de nem éreztem különbséget.
7/7 anonim válasza:
Az en dechatlonosom belul piros kivul fekete kemeny rucskos az 6-7 ezer volt. Sztem nagyon jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!